Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LINAIR H14 - purificator de aer cu filtre Hepa, de la Lindab
LINAIR H14 - purificator de aer cu filtre Hepa, de la Lindab
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 06 Mai 2020 11:17
LINAIR H14 este un purificator de aer de tip plug&play (necesita doar o sursa de curent pentru a functiona), cu filtre hepa pentru suprafete cuprinse intre 45 si 90 m2, conceput sa fie utilizat in spatii inchise.
Dupa cum ii spune si numele, un purificator de aer este un aparat mai mult sau mai putin modern, de forme si culori variate, care are ca scop filtrarea aerului dintr-o incapere. Cum se intampla de fapt? Aerul este absorbit de aparat, trecut printr-unul sau mai multe filtre, dupa care este eliminat in forma filtrata, benefica organismului uman.
Timp petrecut in spatii inchise
Este binecunoscut faptul ca petrecem cea mai mare parte a timpului fie in casa, fie in birou, in loc sa fie in aer liber. Si astfel de spatii inchise au mucegai, acarieni, polen, particule fine, bacterii, virusuri, particule fine, par de animale, praf si multi alti poluanti ai aerului. Specialistii afirma ca aerul intr-un spatiu inchis este de 7-10 ori mai poluat decat aerul in aer liber. De aceea se recomanda sa fie folosite purificatoare de aer pentru a respira aer sanatos.
Rolul filtrelor in purificatoarele de aer
Sunt in prezent pe piata o multitudine de purificatoare de aer. Luati-le in calcul pe cele care au filtru Hepa si sunt concepute dupa ultimele tehnologii si cercetari in domeniu.
Care este treaba cu filtrele Hepa? Nu sunt filtre care indeparteaza mirosul numai din colturile camerei. Acestea nu sunt menite sa elimine mirosul, ci colecteaza particulele de poluanti atmosferici prezenti in aer, le pastreaza in corpul purificatorului si lasa numai aerul care prin purificare ajuta respiratia utilizatorilor.
Ideal pentru destinatii multiple
Iti imaginezi sa intri intr-o farmacie si sa respiri aer curat, fata de cel poluat de afara? Sau cand mergi intr-o clinica medicala, sa vezi un dispozitiv de purificare aer care isi face treaba bine? Cum ar fi sa intri intr-o receptie de hotel sau cladire de birouri si nasul tau sa faca vadit diferenta fata de aerul de afara?
Carui medic nu i-ar placea sa lucreze in spitale cu aer purificat de filtre Hepa? Sau ce pacient n-ar fi mai linistit sa stie ca in sala de operatii, purificatoare mobile sunt la indemana personalului medical?
In Romania, dotarea salilor de clasa/gradinita ramane doar un vis, in anul 2020, dar merita constientizat ca un purificator LINAIR H14 capteaza si elimina din aer 99,995% din alergenii care trec prin filtre.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
viarom
quadratum
theda mar
Ubitech
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CDS
MAKITA
rigips
noark
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander