Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LINDAB a inceput productia de tubulatura pentru desfumare, la Stefanestii de Jos
LINDAB a inceput productia de tubulatura pentru desfumare, la Stefanestii de Jos
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 01 Iun 2020 12:12
Lindab Romania, furnizor de structuri metalice pentru constructii si sisteme de ventilatii, a inceput productia de tubulatura de desfumare circulara si rectangulara in cadrul fabricii pe care o detine la Stefanestii de Jos (judetul Ilfov). Compania a primit certificarea pentru fabricatia noilor produse la inceputlui acestui an.
"Lindab produce tubulatura circulara si rectangulara cu marcaj CE pentru sistemele de desfumare cu un compartiment de incendiu, ceea ce inseamna ca nu mai este necesara protectia la foc cu vata sau prin alte metode. Astfel se economiseste timp la montaj si spatiu, datorita inaltimii reduse. Tubulatura produsa este certificata confom EN 12101-7", arata o comunicare Lindab Romania.
Pe langa tubulatura rezistenta la foc, care cuprinde toate elementele necesare precum: accesorii de montaj si imbinare, grile, compensatoare de dilatare, usi de vizitare, atenuatoare, clapete de reglaj rectangulare, silicon rezistent la foc, Lindab are in gama si restul componentelor necesare realizarii sistemului de desfumare, respectiv ventilatoare rezistente la foc pentru montaj in interiorul sau exteriorul zonei de incendiu, accesorii pentru montaj connectare la tubulatura, senzori de presiune diferentiala si convertizoare de frecventa), voleti de fum si clapete anti foc, grile intumescente.
Pentru realizarea noului sortiment de tubulatura, Lindab foloseste tabla cu grad mare de zinc (similar cu tabla pentru tubulatura circulara), 275 grame/ mp, produsele avand astfel o durata indelungata de utilizare, sau inox 316/ 316L. Sistemele au o grosime de pana la 1,25 mm si beneficiaza de profilari speciale ale tablei, pentru o rigiditate sporita a tubulaturii. Imbinarile se realizeaza standard, cu banda de etansare si cleme.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
viarom
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech
concelex
top 500
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
top 500
MAKITA
leviatan
FRONTALE
top 500
rigips
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander