Agenda Constructiilor
Joi, 09 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Lindab Safety si Protectline, noi sisteme de siguranta pentru acoperisul cladirilor
Lindab Safety si Protectline, noi sisteme de siguranta pentru acoperisul cladirilor
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 07 Mai 2021 07:48
Pentru a dormi linistit, echipeaza-ti acoperisul cu sisteme de siguranta Lindab Protectline si Safety. Daca alegerea furnizorului de materiale pentru acoperis poate avea influente pur subiective, cand vine vorba de siguranta, raspunsul ar trebui sa fie obligatoriu DA. Da, acoperisul meu va fi echipat cu sisteme de siguranta Lindab Safety si Protectline.
Fie ca este montat pe tabla faltuita, tabla cutata, tigle metalice, tigle ceramice sau din beton, Lindab Protectline are rolul principal de a permite accesul firesc si in siguranta pe acoperis pentru inspectia si intretinerea acestuia. Sigur le faci viata usoara cosarilor si chiar lui Mos Craciun. J Lasand gluma la o parte, elementele din gama Protectline sunt de mare ajutor atunci cand inspectezi acoperisul, activitate care este indicat sa se intample o data/an, apeland la specialisti.
In gama elementelor de siguranta Lindab Protectline, se regasesc produse precum: sisteme de parazapezi, balustrade, scari verticale si de acoperis, scari si platforme pentru cosuri si, evident, accesorii complementare. Toate elementele sunt fabricate din otel protejat cu un aliaj de zinc-magneziu (ZM310), ceea ce asigura o buna protectia anticoroziva. La cerere, sistemul poate fi livrat vopsit in 5 culori standard: alb, negru, gri inchis, maro, caramiziu si in multe alte culori speciale.
Lindab Safety reprezinta o gama de sisteme de parazapezi accesibile care permit alunecarea succesiva a zapezii astfel incat atat acoperisul, cat si bunurile si oamenii din jurul casei sa ramana in siguranta. Imagineaza-ti efectele caderii unor bucati masive de zapada de pe acoperis, care sa aterizeze pe o masina parcata langa casa sau pe un copil care se juca nestingherit prin apropiere.
Gama Safety cuprinde: parazapezi tubulare pentru orice tip de acoperis, grilaje de parazapada si elemente de fixare. Toate sunt disponibile atat in varianta galvanizata, cat si vopsita.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineTERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulMESENBURG
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
rigips
hilti
FRONTALE
CELCO 2020
Acvatot 2019
CDS
BALTIC
BMI_Icopal
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023