Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LYNK HMS: Noua solutie Legrand si Samsung pentru camere inteligente de hotel
LYNK HMS: Noua solutie Legrand si Samsung pentru camere inteligente de hotel
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 09 Oct 2019 09:23
Legrand si Samsung anunta lansarea in tara noastra a sistemului LYNK HMS (Hotel Management System), solutie dedicata industriei hoteliere, care permite controlul inteligent al camerelor, atat din perspectiva oaspetilor, cat si din cea a administratiei cladirilor. Astfel, oaspetii pot seta temperatura, nivelul iluminarii, deplasarea draperiilor sau alte functii specifice camerelor de hotel, afisate pe ecranul televizorului Samsung, prin simpla utilizare a telecomenzii. Mai mult, acestia pot solicita efectuarea serviciilor de curatenie, folosind aceeasi solutie, ceea ce permite optimizarea rutei cameristelor, care beneficiaza si de o ghidare online spre destinatia cea mai apropiata care trebuie improspatata. Personalizarea poate sa ajunga pana la programarea accesului la diferite facilitati recreative pe care le ofera unitatea de cazare (ore de yoga, de masaj etc.). Odata setate preferintele ca profil al vizitatorului, acesta se va putea bucura de confort personalizat de cate ori revine in hotelul respectiv.
Solutia Samsung LYNK HMS transforma televizorul din camera de hotel intr-un hub de control si management, combinand principalele atribute tehnice intr-o interfata usor de utilizat si interactiva. Pe langa facilitatile de administrare a camerei (RMS), hotelurile mai pot accesa un sistem de control al energiei (EMS), serviciul de control in camera (IRC) si functia de gestionare a continutului (CMS). 
"Credem ca domeniul hotelier are un potential important de dezvoltare in Romania, cu o crestere constanta a numarului de turisti, dar si a asteptarilor acestora in ceea ce priveste utilizarea tehnologiei. Reprezentantii hotelurilor stiu ca serviciile ii diferentiaza si determina decizia de a reveni din partea oaspetilor. Se pune intrebarea daca ne putem permite sa ignoram investitia in tehnologie, cand numarul dispozitivelor conectate la nivel global va creste de 10 ori in 2020 fata de anul curent. Legrand se situeaza, ca intotdeauna, printre promotorii inovatiei si prezinta, in premiera pentru domeniul hotelier, doua solutii pentru controlul inteligent al camerelor de hotel", a declarat Calin Pascalau, directorul general Legrand Romania.
Solutiile Legrand pot fi insalate atat in hotelurile noi, cat si in faza de renovare usoara, intr-o maniera non-invaziva. 
De asemenea, Legrand ofera o alta varianta customizabila pentru controlul inteligent al camerelor de hotel, si anume UX, care include o serie de dispozitive care pot fi personalizate in functie de nevoile hotelului. Pot fi alese de la unul la zece dispozitive diferite pentru managementul camerei, printre care echipamentele de comanda tactile, care permit controlul iluminatului, al temperaturii, al draperiilor sau setarea anumitor scenarii (de exemplu, la un moment al zilei se trag draperiile, se aprinde lumina etc.). Solutia UX include si cititoare inteligente: inainte de intrarea in camera exista un dispozitiv care permite accesul pe baza de card si care afiseaza statusul camerei si numarul acesteia.
Solutia UX Legrand pentru hoteluri a fost implementata pana acum cu succes in hoteluri din intreaga lume, atat in cazul unor unitati noi, precum Jumeirah Gate din Dubai, cat si al unor hoteluri de o eleganta clasica, precum Vista Hotel Como din Italia. 
***
Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Grupul este prezent in Romania de peste 20 ani si comercializeaza, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate si inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 marci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil. Listata la Euronext Paris, compania a raportat vanzari de aproximativ 6 miliarde de euro in 2018, la nivel global.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
konsent
viarom
BogArt
rigips
noark
leviatan
SSAB
CDS
Acvatot 2019
theda mar
ness project
concelex
Ubitech
SIGM
siniat
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander