Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - MC-BAUCHEMIE: Noi linii de produse, lansate recent pe piata
MC-BAUCHEMIE: Noi linii de produse, lansate recent pe piata
Produse & Tehnologii Publicat de Cosmin Dincu 11 Dec 2017 07:04
Reprezentanta din tara noastra a concernului german MC-Bauchemie Müller GmbH & Co KG (important producator mondial de solutii tehnice si produse chimice pentru constructii) a anuntat lansarea, pe piata autohtona, a doua noi linii de produse, destinate utilizarii pe santierele de constructii.
Prima categorie sortimentala reprezinta „o gama sistematica de amorse gata de utilizare si de agenti de legare pentru o mare varietate de substraturi intalnite in domeniul constructiilor”.
Potrivit unor comunicate ale companiei din Darmanesti (judetul Dambovita), noua serie MC-Estribond de la MC-Bauchemie cuprinde trei produse separate sub forma de agent de lipire MC-Estribond MB si grunduri MC-Estribond T 15 si MC-Estribond NA. „Acestea ofera aplicatorilor un sistem simplu de punti de aderenta, proiectat pentru a se potrivi practic tuturor tipurilor de substrat intalnite in constructia cladirilor. Compus in intregime din produse gata pentru utilizare, fara solventi, monocomponente, gama MC-Estribond exceleaza prin utilizare facila si aplicare simpla, cu un raport al randamentului ridicat, care imbunatateste eficienta costurilor. Produsele componente sunt ecologice, se aplica rapid si sunt foarte fiabile”, se mai arata in comunicat.
Cea de-a doua gama pusa acum la dispozitia utilizatorilor din tara noastra consta in mortarele de subturnare de inalta performanta, Emcekrete 70 F si Emcekrete 100 F, ambele oferind fluiditate remarcabila, combinata cu valori ridicate de rezistenta si contractii scazute.
„In prezent, mortarele de subturnare sunt folosite in mod regulat pe santierele de constructii, fie pentru imbinarea placilor de baza pe o fundatie de beton, fie pentru rigidizarea componentelor prefabricate din beton si / sau betonul in-situ. Emcekrete 70 F si Emcekrete 100 F confera o inalta rezistenta la incovoiere si compresiune, o etanseitate ridicata si in final durabilitate exceptionala. Structura micro-fina a celor doua mortare de subturnare confera densitati optimizate de ambalare pana la gama de microni. Aceste mortare de subturnare de inalta performanta trebuie doar sa fie amestecate cu apa pentru a fi gata de utilizare, nu contin cloruri, sunt rezistente la inghet si saruri de degivrare, pot fi pompate, dupa solidificare sunt impermeabile, cu contractii reduse si neinflamabile in conformitate cu EN 13501 (materiale de constructie clasa A1). Grosimea de turnare la ambele produse este de la 10 pana la 75 mm. Pentru informatii suplimentare despre ambele game de materiale de constructii nou-lansate, click aici si aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ness project
CDS
Arduro
MAKITA
concelex
Ubitech
noark
Acvatot 2019
konsent
siniat
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
quadratum
viarom
rigips
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
BogArt
theda mar
SIGM

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander