Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - MOBEXPERT lanseaza Tiny House, locuinte accesibile fabricate integral in Romania
MOBEXPERT lanseaza Tiny House, locuinte accesibile fabricate integral in Romania
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 02 Aug 2021 11:53
Mobexpert, brand romanec si liderul pietei de mobilier si decoratiuni din Romania, a inclus in oferta conceptul de case de vacanta „Tiny Housesau„Casuta din natura”, ca alternativa accesibila la constructiile clasice, care poate fi amplasata in orice spatiu pentru a fi folosita ca locuinta permanenta sau casa de vacanta, si nu numai. Casele sunt un proiect 100% romanesc, construit sustenabil si proiectat de partenerii fabricanti de la Piatra Neamt si Miercurea-Ciuc, cu mobilier realizat in fabricile Mobexpert din Targu Mures.
"Tiny Houses este un concept care creste in popularitate de la an la an peste tot in lume, datorita sutelor de clipuri video de pe YouTube cu experienta cuplurilor care au facut acest pas sau chiar a show-urilor TV precum «Living big in a tiny house». A inceput in SUA, urmare a unor evenimente care au destabilizat piata imobiliara din tara si a continuat sa fie un concept de lifestyle pe care tot mai multi oameni vor sa-l imbratiseze. Si in Romania aceasta miscare a devenit din ce in ce mai cunoscuta", spun reprezentantii Mobexpert.
O „tiny house” este o casuta de mici dimensiuni, ce poate fi amplasata in orice spatiu pentru a fi folosita ca locuinta permanenta sau casa de vacanta, si nu numai: poate deveni o anexa pentru oaspeti, biroul din natura, o zona de relaxare, un spatiu dedicat evenimentelor sau chiar unul de inchiriat in regim hotelier.
Tiny house este disponibila pe site-ul Mobexpert in doua variante: casuta mobila pe trailer si casuta fixa.
Casuta mobila masoara 2,55 m latime si 6,66 m lungime si poate fi cumparata impreuna cu un trailer inmatriculabil, aceasta avand dimensiunile potrivite pentru a putea circula pe drumurile publice. Casuta mobila poate fi folosita imediat ce a fost amplasata la mare sau la munte, va trebui doar conectata la curent si utilitati. Astfel, poate fi transportata oricand, oriunde, fiind potrivita pentru persoanele care planuiesc sa se deplaseze dintr-un loc in altul. Pretul acestei constructii porneste de la 23.499 euro+TVA.
 
 
"Casutele «Tiny House» au venit la momentul potrivit pentru a completa colectia Mobexpert. Este un produs inovator, absolut superb, care incurajeaza petrecerea timpului liber afara, in natura, departe de orasul aglomerat. Orice moment este un prilej bun pentru relaxare, asa ca, nu va ramane decat sa va mutati resedinta de weekend in casutele voastre cochete si confortabile", a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.
Varianta fixa dispune de un spatiu ceva mai generos: 3,2 m latime si 7 m lungime. Aceasta va fi amplasata pe o fundatie cu piloni oriunde se doreste, fiind destinata celor care vor sa ramana stabiliti intr-un singur loc. O casuta fixa poate fi achizitionata cu un pret incepand de la 25.399 euro+TVA.
Casutele sunt echipate standard pentru a putea fi folosite cat mai rapid dupa achizitie. Echiparea standard include finisajele (parchet, pereti vopsiti, etc.), aerul conditionat, baie complet utilata cu boiler, incalzire in pardoseala si corpurile de iluminat pentru exterior si interior.
In productie se folosesc doar materiale naturale, in combinatie cu tehnologii inovatoare si arhitectura modulara pentru un design inovativ. Constructia acestora are un impact minim invaziv asupra mediului, procesul traditional fiind transformat in unul mai rapid, fiabil, fara zgomot si ecologic.
Casuta mobila este expusa in magazinul Mobexpert Pipera din Bucuresti, noile produse urmand sa fie disponibile in toate magazinele Mobexpert din tara. Casutele fixe sunt expuse in magazinele din Bucuresti, Pipera si Baneasa, in Brasov, Constanta si Iasi.
***
Grupul Mobexpert a fost infiintat in 1993 si este o companie 100% romaneasca, detinuta de antreprenorul Dan Sucu. Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, 26 de hipermagazine si magazine. Ȋn Romania, reteaua cuprinde hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava, Pitesti, Sibiu, Iasi, Oradea, Constanta si alte peste 15 magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.100 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 230 de milioane de euro. Grupul Mobexpert detine, de asemenea, opt fabrici de mobila care produc pentru piata romaneasca si pentru export, precum si 5 magazine tip Outlet, dedicate ofertelor speciale, situate in Bucuresti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava si Constanta, precum si un magazin online.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
FRONTALE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
viarom
MAKITA
CDS
Acvatot 2019
noark
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
concelex
rigips
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander