Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - NATURA: Noua generatie de tigle metalice cu acoperire de roca vulcanica
NATURA: Noua generatie de tigle metalice cu acoperire de roca vulcanica
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 24 Sep 2019 16:01
Compania Novatik lanseaza un nou produs in gama sistemelor de invelitori, Novatik Natura, propria tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica, ca parte a strategiei de transformare a marcii Novatik in cel mai puternic brand din Romania de pe piata acoperisurilor premium.
"Dupa ce am analizat piata tiglei metalice cu acoperire de piatra atat din perspectiva cererii, cat si a ofertei, am decis sa producem Novatik Natura alaturi de partenerul care ne furnizeaza echipamente si utilaje inca din 2012. Alaturi de acesta, am dezvoltat linii de productie pentru toate profilele noastre in fabrica lor din Coreea de Sud si, pentru moment, producem modulele de tigla Novatik Natura acolo. Toate accesoriile gamei sunt produse in fabrica noastra din Baicoi, urmand ca, in viitorul apropiat, sa relocam linia de acoperire cu roca vulcanica in Romania", declara Dan Mircescu, General Manager Novatik.
Potrivit producatorului, Novatik Natura este un panou din otel de cea mai buna calitate, protejat anticoroziv cu AlZn pe ambele fete, peste care, cu ajutorul unei rasini acrilice, este aplicata roca vulcanica tratata termic (pana la 900 C⁰), tratament ce ofera culorii stabilitate sporita la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic transparent confera stralucire si rezistenta mecanica sporita. Faptul ca profilarea este anterioara aplicarii stratului de piatra, genereaza o acoperire controlata si uniforma ce exclude aparitia microfisurilor in straturile aplicate.
Gama Novatik Natura cuprinde patru profile care recreeaza aspectul invelitorilor consacrate: Novatik Natura Classic - profil ce aminteste de tigla traditionala, Novatik Natura Wood - ce imita acoperisul din sindrila de lemn, Novatik Narura Slate - cu aspectul ardeziei si Novatik Natura Roman - menit sa aminteasca de arhitectura acoperisurilor mediteraneene. 
Noile sisteme beneficiaza de o garantie tehnica de 50 de ani si 20 de ani garantie estetica, ambele garantii fiind acordate in sistem pro-rata.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Ubitech
FRONTALE
top 500
rigips
top 500
noark
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
Acvatot 2019
leviatan
top 500
CONCEPT STRUCTURE
concelex
theda mar
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander