Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - NULLIFIRE: Vopseluri pentru protectia la foc a componentelor portante din otel
NULLIFIRE: Vopseluri pentru protectia la foc a componentelor portante din otel
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 03 Oct 2022 12:24
Gama de vopseluri Nullfire de la tremco illbruck, pentru protectia pasiva la incendii, poate rezista pana la 120 de minute la foc pentru componentele din otel si poate fi aplicata definitiv intr-o singura zi. Vopseaua intumescenta isi mentine aspectul timp indelungat, se poate aplica flexibil atat in fabrica, cat si pe santier. Brandul are succes la nivel international de peste 45 de ani, iar in prezent revolutioneaza piata germana. Deoarece produsele sunt competitive si ecologice (si sunt stocate in Navigatorul DGNB), solutiile sunt usor de utilizat si, prin urmare, foarte rapide. Serviciul 1A si consilierea sunt oferite de echipa tremco illbruck.
"Pana acum cativa ani, proiectantii aveau alta viziune asupra protectiei pasive la incendii: protectiile uscate functioneaza intotdeauna, dar de obicei arata destul de neestetic, vopseaua are nevoie de mult timp pentru a se usca si trebuie luate in calcul eventuale reparatii. Nullifire revolutioneaza acum totul: vopsirea se efectueaza intr-o singura operatie si isi pastreaza aspectul pentru o perioada indelungata de timp. Acest lucru este dovedit de numeroasele proiecte de referinta, inclusiv The Shard din Londra, Burj Al Arab din Dubai, Aeroportul GaleĆ£o din Rio de Janeiro si «Telecabina Zugspitze» din Garmisch-Partenkirchen. Produsele Nullifire ofera doua straturi inovatoare si eficiente de protectie impotriva incendiilor, iar grundurile si straturile superioare completeaza pentru a forma un sistem foarte competitiv. Ca toate produsele tremco illbruck, acestea au fost testate temeinic: au aprobare europeana (ETA), iar vopseaua a trecut si testul de emisii pentru spatii interioare conform schemei de evaluare AgBB", spun reprezentantii trameco illbruck.
 
SC902: 120 de minute rezistenta la foc cu un singur strat!
Vopseaua 2K Nullifire SC902, dezvoltata pe baza tehnologiei hibride, reprezinta o adevarata inovatie pentru piata. Aceasta are proprietati de procesare remarcabile si o rezistenta impresionanta la foc - 120 de minute. De asemenea, este testata pentru emisii scazute si, prin urmare, este ecologica si usor de utilizat (testul de emisii AgBB). Produsul face posibila protectia componentelor de otel portante intr-o gama larga de dimensiuni – de la grinzi duble in T de 60 cm latime pana la tevi rotunde de mici dimensiuni cu o grosime a materialului de 3 mm. Chiar si in medii foarte corozive, cum ar fi piscine, fabrici chimice si zone de coasta de langa mare. Aplicarea poate fi efectuata atat in hala de productie, cat si pe santier. Vopseaua adera direct pe otel sablat sau galvanizat fara nici un grund sau primer de aderenta si poate fi aplicata cu o pensula, rola sau pistol de pulverizare.
 
 
Toate clasele de rezistenta la foc sunt realizate cu un singur strat
Vopsirea poate fi efectuata pe tot parcursul anului, chiar si pe vreme rea. Vopseaua nu este sensibila la umiditate si se usuca fara fisuri de contractie. Datorita duratei lungi de pastrare in recipientul deschis - peste 60 de minute - aplicatorul poate realiza cu usurinta rezistenta la foc dorita, de pana la 120 de minute la fata locului intr-o singura operatie, cu un pistol de pulverizare standard. Reconditionarile si reparatiile pot fi efectuate foarte rapid si usor cu SC902, daca este necesar.
Componentele pot fi vopsite din fabrica, folosind un pistol de pulverizare standard sau un sistem 2K. Ele pot fi apoi revopsite sau gata de livrare in mai putin de 24 de ore. De altfel, un strat de vopsea aplicata cu pensula pe santier poate fi realizat peste doar 2 ore, ceea ce face, de asemenea, prelucrarea manuala o alternativa care economiseste timp. Stratul este robust si de inalta calitate, astfel incat sa reziste in cel mai bun mod posibil atat transportului, cat si santierului si utilizarii ulterioare de zi cu zi. Acest lucru face ca programarea lucrarii sa fie foarte sigura: nu mai asteptati ca materialul sa se usuce complet si, datorita stratului robust, nu exista nicio intarziere din cauza deteriorarii.
 
SC803: Produs economic si ecologic
Stratul de protectie la foc Nullifire SC803 este imbatabil pentru o rezistenta la foc de 30 sau 60 de minute, mai ales din punct de vedere al costurilor. Ca vopsea pe baza de apa, este desigur si ecologica (testul de emisii AgBB). SC803 a fost special dezvoltat pentru aplicare pe santier si este, de asemenea, omologat ETA. La fel ca SC902, SC803 este usor de aplicat cu pensula sau pulverizat si este gata in doar cateva etape. Componentele din otel acoperite cu SC803 vor rezista in curand la foc pana la 90 de minute.
 
Protectii pasive la incendii
Pe langa vopselele de protectie impotriva incendiilor pentru componentele portante din otel, gama Nullifire include si produse care separa compartimentele de incendiu unele de altele prin etansarea rosturilor liniare si a penetrarilor - pana la 240 de minute. Gama de protectie impotriva incendiilor include spume PU, vopsele acrilice, etansanti acrilici si siliconici si mortar de protectie impotriva incendiilor, etc. Cu aceasta, Nullifire completeaza binecunoscutele produse de inalta performanta ale marcii illbruck pentru etansare si lipire cu o gama de produse special conceputa pentru protectia pasiva impotriva incendiilor. Aceste produse au, de asemenea, certificarea ETA.
 
Consiliere din partea "echipei de proiectanti tremco illbruck"
Proiectantii si arhitectii pot apela la consultantii tehnici, care pot fi contactati si prin intermediul Expert Area pe www.bauverbinder.info. Pot adapta astfel intreaga gama de posibilitati de aplicare pentru produsele Nullifire la fiecare proiect individual. Companiile specializate in vopsire, cei care lucreaza cu otel si metal, companiile de constructii beneficiaza de asistenta la fata locului in fabrica si pe santier de la consultantii tremco illbruck.
Nullifire SC902 poate fi pulverizat sau aplicat cu o rola. Datorita retetei sale pe baza de hibrid, stratul de protectie impotriva incendiilor poate fi procesat de la 0 °C fara probleme. De cativa ani isi dovedeste valoarea in statia telecabinei „Zugspitze” si a rezistat loviturilor si zgarieturilor pricinuite de snowboard-uri, clapari de schi si bete de drumetie.
Nullifire SC902 reprezinta o adevarata inovatie: 120 de minute de rezistenta la foc, cu intr-un singur strat. In acesta consta tehnologia hibrida, care permite proprietati de procesare remarcabile: In plus, stratul de acoperire a fost testat pentru emisii scazute si este extrem de rezistent la deteriorari pe santier si in timpul transportului.
Vopseaua pentru protectie la foc Nullifire SC803 este imbatabila pentru o rezistenta la foc de 30 sau 60 de minute, mai ales din punct de vedere al costurilor. Ca vopsea pe baza de apa, este, desigur, si ecologica. Aceasta a fost dezvoltata special pentru aplicare pe santier. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
EDIT-Structural
strabag nivel 1
concelex
Acvatot 2019
quadratum
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ness project
siniat
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
noark
rigips
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander