Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PHILIPS Hue lanseaza noi produse conectate pentru utilizare in iluminatul exterior
PHILIPS Hue lanseaza noi produse conectate pentru utilizare in iluminatul exterior
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 14 Ian 2021 13:06
Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, isi extinde portofoliul Philips Hue cu trei dispozitive noi si actualizate, pentru gradina si terase, dotate cu functia de control intuitiv prin wireless.
"Continuam sa extindem portofoliul Philips Hue, pentru a oferi cele mai simple solutii de iluminat inteligent, pentru o ambianta personalizata in fiecare spatiu din interiorul, cat si exteriorul locuintei. Cu noile intrerupatoare, facem inca un pas catre adevaratul confort si controlul intuitiv pe care le asiguram consumatorilor nostri", a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue, in cadrul Signify.
O alta noutate Philips Hue este reprezentata de gama de bare luminoase pentru peretii exteiori Amarant. Barele luminoase se pot monta pe podea sau pot fi agatate de tavan. Noile produse fac parte din gama de produse de joasa tensiune, sunt usor de instalat si se pot extinde cu mai multe corpuri de iluminat, pentru o atmosfera complet personalizata, anunta Signify.
Solutia Philips Hue Appear, destinata iluminatului exterior, vine acum cu un finisaj de otel inoxidabil si o instalare simpla si rapida. Aplica de perete din inox emite un efect puternic de lumina, in variatii de la alb la milioane de culori, ce confera o senzatie de eleganta spatiilor exterioare. Instalarea este simpla si necesita numai ca utilizatorul sa o prinda de perete folosind un conector.
Si intrerupatorul cu variator Philips Hue, unul dintre cele mai populare dispozitive din portofoliu, beneficiaza de o imbunatatire. Noua versiune ofera control intuitiv prin wireless pentru toate corpurile de iluminat Philips Hue, fara a fi nevoie de aplicatie. Pe langa functia de reglare a intensitatii luminoase, dispozitivul permite utilizatorilor sa-si creeze propriile scenarii si sa se bucure de cea mai buna lumina, in functie de momentul zilei. Se poate fixa pe un perete, folosind un suport, sau amplasa pe orice suprafata magnetica, precum frigider, tocul metalic al usii sau direct pe masa.
Noile produse Philips Hue, din gamele Amarant si Appear, dar si intrerupatorul cu variator vor fi comercializate in Europa din 26 ianuarie 2021.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CDS
theda mar
concelex
quadratum
Ubitech
FRONTALE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
rigips
noark
MAKITA
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander