Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PHILIPS Hue si WiZ, primele banduri de iluminat devin total compatibile cu Matter
PHILIPS Hue si WiZ, primele banduri de iluminat devin total compatibile cu Matter
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 13 Mai 2021 11:04
Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, anunta ca toate luminile inteligente si accesoriile din portofoliul Philips Hue vor deveni compatibile cu Matter, printr-o actualizare de software a hub-ului Hue Bridge. Matter (cunoscut anterior ca Project CHIP – Connected Home over IP), prezentat pentru prima data de catre Connectivity Standards Alliance (fostul Zigbee Alliance), pe 11 mai, este noul standard unificator de conectivitate al industriei, care permite dispozitivelor inteligente sa functioneze impreuna. Utilizatorii Philips Hue vor beneficia astfel de o interoperabilitate sporita, iar organizarea unei locuinte inteligente va deveni mai simpla ca oricand.
Matter va fi implementat pentru toate produsele Philips Hue intr-un singur pas
Philips Hue ofera cea mai usoara personalizare si cel mai cuprinzator sistem de iluminat inteligent, pentru care Hue Bridge functioneaza ca un hub inteligent, care conecteaza si controleaza toate produsele Philips Hue, de la lumini pentru interior si pentru exterior, pana la configurarea functiilor de divertisment, accesoriilor inteligente si multe altele. Pentru a duce integrarea iluminatului inteligent Philips Hue la nivelul urmator, software-ul din Hue Bridge-ul fiecarui utilizator va fi actualizat automat, pentru a deveni compatibil cu Matter. Prin aceasta actualizare, utilizatorii Philips Hue se vor bucura de o experienta mai simplificata de conectare a iluminatului cu alte dispozitive inteligente din locuinta. Mai mult, setarile anterioare nu vor fi afectate in urma actualizarii, iar utilizatorii se vor putea bucura in continuare de varietatea de optiuni de personalizare ale iluminatului inteligent, cu scene luminoase, rutine prestabilite si posibilitati infinite de divertisment.
Philips Hue este un contribuitor major in dezvoltarea Matter
In calitate de membru al consiliului de administratie al Connectivity Standards Alliance, membru al comitetului de conducere al Matter si Zigbee si participant in stabilirea specificatiilor si certificarii, Signify s-a pozitionat ca jucator major in dezvoltarea Matter (cunoscut anterior ca CHIP – Connected Home over IP). Signify a contribuit de la inceput la proiectarea noului standard unificator de conectivitate al industriei pentru a permite o integrare perfecta cu iluminatul inteligent si a imbunatati experienta unica a utilizarii Philips Hue. Signify a participat activ la demonstratii si a testat periodic interoperabilitatea produselor Philips Hue cu cele ale altor parteneri smart home, asigurandu-se ca utilizatorii actuali si viitori ai Philips Hue vor avea parte de o experienta conectata superioara si stabila.
„Prin intermediul Philips Hue, dorim sa oferim utilizatorilor nostri cele mai inovative si cele mai bune experiente de interconectare cu alte sisteme smart home. Prin implicarea noastra activa in etapa de demonstratii si testand interoperativitatea Philips Hue cu alte dispozitive smart home prin intermediul Matter, am reusit sa ducem experienta de iluminat cu Philips Hue dintr-o casa inteligenta la nivelul urmator. Cred ca acest standard unificat de conectivitate va transforma tehnologia casei inteligente, de la o -tehnologie emergenta la o tehnologie adoptata in masa”, declara George Yianni, Head of Technology Philips Hue in cadrul Signify.
Matter urmeaza sa fie lansat de catre Connectivity Standards Alliance in ultimul trimestru al anului 2021. Actualizarea software pentru Hue Bridge va fi disponibila la nivel global imediat dupa lansarea Matter.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
viarom
concelex
leviatan
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
FRONTALE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander