Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PLASTSISTEM: Profile zincate cu sectiuni Z, C, U sau Sigma
PLASTSISTEM: Profile zincate cu sectiuni Z, C, U sau Sigma
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2015 16:51
Structurile metalice usoare, realizate cu profile zincate de tip Z, C, U sau Sigma, avand inaltimea sectiunilor de 100 mm - 400 mm si grosimi de 1 mm - 4 mm, sunt destinate constructiei de hale industriale, centre logistice sau pentru depozitare, precum si realizarii unei mari varietati de spatii comerciale. Aceasta solutie constructiva prezinta o serie de avantaje, dintre care cele mai importante sunt constituite de: termene si costuri de executie reduse, posibilitatea realizarii perforatiilor de imbinare direct pe linia de productie, eliminarea timpului necesar pentru pregatirea si protectia suprafetei metalice necesare in cazul utilizarii sistemelor clasice, uzinarea rapida a ansamblurilor prin utilizarea prinderilor cu suruburi, diminuarea cheltuielilor de transport ca urmare a masei mai mici, montajul rapid si facil, precizia executiei si detaliilor, durabilitatea sporita fara costuri suplimentare de mentenanta, reciclabilitatea, reactia imbunatatita la fortele seismice etc. 
 
Produsele poarta marcajul CE de atestare a conformitatii
Profilele zincate promovate de Plastsistem asigura, la randul lor, o serie de beneficii pentru utilizatorii acestora. Pe langa marea diversitate de sectiuni si dimensiuni la care sunt livrate reperele, se remarca posibilitatea individualizarii proiectelor, prin executia unor elemente cu forme si marimi speciale. De asemenea, adaptabilitatea sporita este demonstrata de capacitatea realizarii de perforatii de diverse dimensiuni si forme, executate direct pe linia de productie. Acestea pot avea diametre cuprinse intre 12 mm si 8 mm, prin combinatia gaurilor respective putandu-se obtine gauri de forme speciale. Un avantaj major al acestor sisteme este dat de livrarea la pachet cu panourile termoizolante, necesare pentru punerea in opera a unei hale complete. Pentru toate produsele din aceasta gama au fost emise certificate de conformitate al controlului productiei in fabrica in sistemul de atestare AoC 2+, procedurile de verificare fiind derulate de catre organismul specializat SRAC. In aceste conditii, profilele poarta insemnul european de conformitate CE, in acord cu legislatia europeana in vigoare.

***
Compania Plastsistem, parte a grupului Teraplast, din Bistrita, a renuntat in anul 2011 la realizarea profilelor metalice clasice, orientandu-se spre productia modelelor usoare, care asigura beneficiarilor beneficii nete legate de costurile finale aferente executie unei hale. Procesul de fabricatie a inceput in 2013, printr-o investitie de 2,5 milioane de euro, suma necesara fiind asigurata prin accesarea programelor europene de finantare. Profilele zincate permit realizarea unei multitudini de proiecte, cum ar fi, de exemplu, hale, centre logistice, imobile administrative (cladiri de birouri) etc. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere