Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PLASTSISTEM: Profile zincate cu sectiuni Z, C, U sau Sigma
PLASTSISTEM: Profile zincate cu sectiuni Z, C, U sau Sigma
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2015 15:51
Structurile metalice usoare, realizate cu profile zincate de tip Z, C, U sau Sigma, avand inaltimea sectiunilor de 100 mm - 400 mm si grosimi de 1 mm - 4 mm, sunt destinate constructiei de hale industriale, centre logistice sau pentru depozitare, precum si realizarii unei mari varietati de spatii comerciale. Aceasta solutie constructiva prezinta o serie de avantaje, dintre care cele mai importante sunt constituite de: termene si costuri de executie reduse, posibilitatea realizarii perforatiilor de imbinare direct pe linia de productie, eliminarea timpului necesar pentru pregatirea si protectia suprafetei metalice necesare in cazul utilizarii sistemelor clasice, uzinarea rapida a ansamblurilor prin utilizarea prinderilor cu suruburi, diminuarea cheltuielilor de transport ca urmare a masei mai mici, montajul rapid si facil, precizia executiei si detaliilor, durabilitatea sporita fara costuri suplimentare de mentenanta, reciclabilitatea, reactia imbunatatita la fortele seismice etc. 
 
Produsele poarta marcajul CE de atestare a conformitatii
Profilele zincate promovate de Plastsistem asigura, la randul lor, o serie de beneficii pentru utilizatorii acestora. Pe langa marea diversitate de sectiuni si dimensiuni la care sunt livrate reperele, se remarca posibilitatea individualizarii proiectelor, prin executia unor elemente cu forme si marimi speciale. De asemenea, adaptabilitatea sporita este demonstrata de capacitatea realizarii de perforatii de diverse dimensiuni si forme, executate direct pe linia de productie. Acestea pot avea diametre cuprinse intre 12 mm si 8 mm, prin combinatia gaurilor respective putandu-se obtine gauri de forme speciale. Un avantaj major al acestor sisteme este dat de livrarea la pachet cu panourile termoizolante, necesare pentru punerea in opera a unei hale complete. Pentru toate produsele din aceasta gama au fost emise certificate de conformitate al controlului productiei in fabrica in sistemul de atestare AoC 2+, procedurile de verificare fiind derulate de catre organismul specializat SRAC. In aceste conditii, profilele poarta insemnul european de conformitate CE, in acord cu legislatia europeana in vigoare.

***
Compania Plastsistem, parte a grupului Teraplast, din Bistrita, a renuntat in anul 2011 la realizarea profilelor metalice clasice, orientandu-se spre productia modelelor usoare, care asigura beneficiarilor beneficii nete legate de costurile finale aferente executie unei hale. Procesul de fabricatie a inceput in 2013, printr-o investitie de 2,5 milioane de euro, suma necesara fiind asigurata prin accesarea programelor europene de finantare. Profilele zincate permit realizarea unei multitudini de proiecte, cum ar fi, de exemplu, hale, centre logistice, imobile administrative (cladiri de birouri) etc. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
konsent
theda mar
quadratum
siniat
BogArt
ness project
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
Acvatot 2019
EDIT-Structural
CDS
strabag nivel 1
rigips
MAKITA
concelex
leviatan
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander