Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - POLICOLOR isi muta sediul administrativ in cladirea de birouri AFI Tech Park 1
POLICOLOR isi muta sediul administrativ in cladirea de birouri AFI Tech Park 1
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 22 Iun 2021 14:12
AFI Tech Park 1 anunta un nou chirias in campusul sau de cladiri de birouri Clasa A. Compania Policolor SA isi va reloca birourile pe o suprafata inchiriabila de aproximativ 1,100 mp in AFI Tech Park 1 si va functiona in noul spatiu incepand cu luna septembrie 2021.
Tranzactia a fost intermediata de catre Lucian Opris – Associate Director – Colliers International Romania.
AFI TECH PARK 1 este prima faza a campusului de birouri AFI Tech Park Clasa A, dezvoltat de AFI Europe in Romania si cuprinde 70.000 mp spatii de birouri. Proiectul va cuprinde 3 cladiri de birouri care vor oferi chiriasilor diverse optiuni de extindere. AFI Tech Park 1 a fost livrat in 2018, oferind 22.000 mp de birouri clasa A, distribuiti eficient pe parter si 8 etaje curente, deservite de 2 niveluri de parcare subterana si atriumuri moderne, cu balcoane. A doua faza a proiectului este acum in curs de dezvoltare si urmeaza sa fie livrata in T3 2022.
Pozitia excelenta a campusului de birouri il face accesibil de oriunde din oras in cel mai scurt timp posibil, deservind trei zone rezidentiale majore - sectoarele 4, 5 si 6 – care insumeaza peste 60% din populatia orasului. Proiectul beneficiaza de proximitatea fata de o retea excelenta de transport public - cinci linii de tramvai (1, 8, 11, 25, 47) si linia de metrou M5 cu statia de metrou Academia Militara, dar si de facilitatile de retail din jur (Vulcan Retail Park, Liberty mall), oferind combinatia perfecta pentru un stil de viata activ, ce imbina business-ul si viata personala.
“Ne bucuram sa avem Policolor SA alaturi de noi, ca si chirias in AFI Tech Park. Aceasta tranzactie dovedeste, inca o data, ca suntem responsabili fata de chiriasii nostri oferindu-le proiecte de calitate, siguranta si un mediu de lucru modern la cele mai inalte standarde tehnice, precum si posibilitatea de a-si extinde business-urile in cadrul campusului nostru de birouri.
Chiriasii nostri beneficiaza de un mediu de lucru sigur datorita noului sistem de purificare a aerului Global Plasma Solution (GPS) instalat in toate proiectele AFI Europe Romania, eficient in protejarea impotriva Covid-19 si a altor virusi, incurajand astfel procesul de reintoarcere la birou a chiriasilor nostri. AFI Tech Park ofera o combinatie de caracteristici tehnologice high-end, zone verzi si atriumuri moderne, similar cu toate proiectele AFI, precum si un program unic de loialitate care ofera reduceri si oferte speciale membrilor sai – AFI Club Fidelity si un autobuz dedicat exclusiv chiriasilor care face legatura directa cu statia de metrou Unirii”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division – AFI Europe Romania
POLICOLOR S.A.este o companie romaneasca cunoscuta de peste 50 de ani pentru productia de solutii de vopsea pentru diverse segmente de piata: case, domeniul constructiilor, industria auto, industrie.
„Ideea de relocare a birourilor Policolor SA a aparut inca din perioada finalizarii noului nostru complex de productie si depozitare, situate in sectorul 6 al Capitalei, la distanta considerabila de spatiul de birouri din sectorul 3.
Legatura mai buna cu fabrica, timpii de deplasare si legaturile multiple de transport public pentru angajati au constitut argumente la fel de puternice ca si cel al calitatii spatiului de birouri in care departamentele de Sales, Marketing, HR, Administrativ, Financiar isi vor derula activitatea.
Odata cu noile masuri sanitare, compania si-a propus sa identifice acele birouri care sa ofere angajatilor siguranta, confort si conditii si mai bune de lucru in birouri. AFI Tech Park a intrunit toate aceste conditii si s-a dovedit un partener real, cu o propunere bine adaptata noilor cerinte de munca in echipa.
Cu siguranta si Policolor isi va pune amprenta personala pe spatiile ocupate, iar din septembrie anul acesta birourile noastre vor vorbi aceeasi limba cu cea a produselor noastre: culoare, energie buna si usurinta in folosire” a declarat Irina Mandoiu, CEO Policolor.
AFI Europe Romania se concentreaza pe dezvoltari durabile si spatii de birouri moderne, ecologice si eficiente din punct de vedere energetic. Prin urmare, AFI Tech Park este un proiect „verde”, certificat LEED Platinum pentru utilizarea constructiilor, proiectarii, tehnologiilor de operare cu un impact minim asupra mediului.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMman and machinehilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
noark
MAKITA
Ubitech
grundfos
BALTIC
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
FRONTALE
theda mar
rigips
CDS
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica