Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - REHAU: 60% din proiectele rezidentiale sunt realizate cu instalatii incastrate
REHAU: 60% din proiectele rezidentiale sunt realizate cu instalatii incastrate
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 04 Apr 2024 12:53
Rehau Building Solutions, unul dintre liderii de piata in domeniul instalatiilor termice, anunta lansarea pe plan local a produselor Rehau Mepa. Aceasta miscare strategica marcheaza un pas important in diversificarea portofoliului de produse oferit de companie. 
“Odata cu introducerea rezervoarelor incastrate Rehau Mepa in portofoliul nostru, Rehau Building Solutions poate oferi o solutie completa pentru instalatiile sanitare, satisfacand nevoile complexe ale proiectelor de orice dimensiune, in special pe segmentele rezidential si de birouri, dar si in domeniul comercial si HoReCa. Aceasta initiativa reprezinta un pas important in consolidarea pozitiei noastre pe piata locala", a declarat Laurentiu Chiriac, Head of Building Solutions Rehau Romania.
Potrivit afirmatiilor sale, peste 60% din proiectele rezidentiale din Romania cuprind, astazi, instalatii incastrate, iar avantajul major vine din zona integrarii acestor solutii cu intregul sistem de management a apei in cladiri. Integrarea produselor Rehau Mepa in portofoliul companiei vine drept o completare a celui deja existent si ofera o solutie completa pentru instalatii sanitare. 
Rehau Building Solutions propune astfel rezervoarele incastrate Rehau Mepa, o noua generatie in domeniul instalatiilor sanitare, oferind o asamblare usoara si numeroase detalii favorabile, care implica instalarea fara utilizarea de unelte si montarea mult mai rapida pe perete si pardoseala, prin tehnologia EasyConnect.
Cu o selectie vasta si un design elegant, Rehau Mepa ofera si o gama larga de clapete de actionare pentru toalete si sisteme de spalare a pisoarelor. Flexibilitatea totala in timpul utilizarii este garantata de capacitatea elementelor de a se potrivi cu usurinta la orice sistem existent de conducte de apa potabila si sistem de canallizare menajera. Rezervoarele incastrate Rehau Mepa sunt fabricate in Germania, respectand cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate. 
“Utilizarea rezervoarelor incastrate Rehau Mepa, alaturi de sistemele noastre existente, cum ar fi Rautitan si Rausilento, permite proiectantilor si instalatorilor sa beneficieze de o solutie perfect coordonata, care sa optimizeze procesele de instalare,utilizare si intretinere”, a mai spus Laurentiu Chiriac.
Potrivit afirmatiilor sale, optimizarea resurselor atat financiare, cat si de timp si resurse umane a devenit o tendinta generala pe segmentul constructiilor, iar aspectele de acest tip vor face diferenta in proiectele de mari dimensiuni vizate de Rehau Building Solutions pentru integrarea noilor produse Rehau Mepa.
„Pentru proiectele rezidentiale in special, dar si pentru hoteluri, cladiri birouri si centre comerciale, produsele Rehau Mepa reprezinta o solutie ideala pentru instalatiile sanitare. Acestea vin in intampinarea nevoilor instalatorilor cu un timp de montaj redus, lucru mai eficient, cat si a clientilor, oferindu-le pe langa finalizarea mai rapida a proiectului, un design elegant si o gama vasta de optiuni pentru rezervoarele cu montaj incastrat in perete - cadre pentru toaleta, lavoar, pisoar”, a subliniat reprezentantul companiei.
Mai mult de atat, furnizarea solutiilor Rehau alaturi de rezervoarele incastrate Rehau Mepa ofera o serie de avantaje semnificative. Cu tehnologia de imbinare cu manson alunecator a sistemului Rautitan, etanseitatea si durabilitatea sunt garantate, asigurand un sistem de alimentare cu apa potabila fara scurgeri si fara coroziune pe termen lung. De asemenea, izolatia fonica excelenta si durabilitatea in timp a sistemului de canalizare Rausilento contribuie la confortul si functionalitatea optima a instalatiei sanitare, asigurand un mediu linistit si o eliminare eficienta a apelor uzate, indiferent de conditiile de utilizare.
Incepand cu 2022, grupul Rehau si-a consolidat pozitia de furnizor de sisteme prin achizitionarea producatorului de echipamente sanitare MEPA - Pauli und Menden GmbH, integrand produsele inovatoare ale companiei in portofoliul sau si oferind, astfel, sisteme complete pentru instalatii sanitare. 
Diviza Rehau Building Solutions, furnizor lider de solutii radiante de incalzire si racire, dar si sisteme complete pentru instalatii sanitare, cat si solutii pentru inginerie civila creeaza noi oportunitati prin modele de afaceri extinse oferind clientilor o valoare adaugata reala. Reteaua de distributie este una complexa, formata din parteneriate cu companii de profil, de instalatii sau de proiectare din intreaga tara. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
concelex
konsent
siniat
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
theda mar
MAKITA
ness project
CONCEPT STRUCTURE
CDS
rigips
viarom
leviatan
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Ubitech
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander