Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - REHAU lanseaza dezumidificatoarele de aer DHU, solutii eficiente energetic
REHAU lanseaza dezumidificatoarele de aer DHU, solutii eficiente energetic
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 07 Nov 2022 16:38
REHAU Building Solutions lanseaza in Romania dezumidificatoarele DHU ca raspuns la nevoile consumatorilor casnici si profesionisti in materie de solutii eficiente de energie.
Dezumidificatorul de aer DHU completeaza sistemele radiante pentru racirea suprafetelor, cum ar fi tavane, pereti si pardoseala, ce sunt alcatuite dintr-un sistem de racire de suprafete, un dezumidificator si automatizarea NEA SMART 2.0, care ajuta la crearea un climat interior confortabil, echilibrat ca temperatura si umiditate, chiar si in conditii exterioare deosebit de calde si umede.
Pentru ca schimbarile climatice si conditiile meteorologice devin din ce in ce mai extreme, dezumidificatorul DHU a fost conceput astfel incat sa imbunateasca viata de zi cu zi a persoanelor si pentru a imbogati serviciile oferite de profesionisti, asigurand confortul necesar in fiecare locuinta in care este montat.
Performanta si proprietatile tehnice ale dezumidificatorului REHAU DHU, combinate cu suprafetele de racire si incalzire si sistemul de control NEA SMART 2.0 ofera caselor clientilor REHAU numeroase avantaje. Pentru ca sistemul radiant de racire si incalzire este unul silentios si fara curenti de aer, clientilor le este asigurata linistea locuintei lor si o temperatura de interior uniform distribuita in suprafata. Mai mult decat atat, spre deosebire de un aparat de aer conditionat traditional care poate afecta designul unei incaperi, solutia REHAU ofera posibilitatea de a plasa produsul pe tavan sau in perete, oferind mai multa libertate in amenajare.
„La REHAU lucram constant la imbunatatirea portofoliului nostru de produse pentru a raspunde consumatorilor care cauta calitate si performanta. Dezvoltam produse care sa reziste in timp si sa ajute clientul REHAU sa se simta confortabil in propria casa, iar dezumidificatoarele DHU sunt astfel de produse. Dezumidificatoarele DHU mentin temperatura locuintei la un nivel optim pentru ca toti consumatorii sa se bucure de un confort sporit in propria casa. Suntem mandri sa spunem ca ideile si creativittea sunt parte din AND-ul nostru, iar noi, la REHAU, vom continua sa inovam si sa cream produse smart pentru o casa primitoare”, a spus Laurentiu Chiriac, Head of Building Solutions REHAU Romania.
Noul dezumidificator REHAU DHU este disponibil cu sau fara functie de racire aditionala. Aceast nou produs REHAU este potrivit pentru cladirile rezidentiale noi si cladiri mici de birouri. Dezumidificatorul are capacitatea de dezumidificare de 24 litri/zi pentru tavan si 22 litri/zi pentru perete, ideal pentru o suprafata de aprox 120-140 mp locuita de 4 -5 oameni. Capacitatea de racire aditionala este de 610W, pentru dezumidificatorul montat pe tavan, si de 520W, pentru cel montat pe perete.
Pentru a asigura un control al climatului interior, automatizarea NEA SMART 2.0 gestioneaza automat intregul sistem,atat setarea temperaturilor pe camera, cat si actionarea pompelor de circulatie, dezumidificatorul DHU si sursele de caldura/racire. Toate aceste setari pot fi realizate de la distanta prin aplicatia mobila NEA SMART 2.0, sau prin integrare intr-un sistem BMS in limbaj KNX. Echipat cu termostate individuale pe camera, acesta afiseaza temperatura si umiditatea relativa a aerului inconjurator, determinand punctul de roua si evitand condensul pe suprafata radianta rece pe perete sau tavan.
Automatizarea intradevar este SMART, intrucat integreaza functionarea in regim PWM (Pulse Width Modulation) si PI (Proportional Integral), ce reduce consumul de energie termica a casei, pastrand temperaturile dorite, eliminand supraincalzirea si subracirea camerelor.
De mai bine de 27 de ani, REHAU Romania cauta cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor clientilor sai.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
theda mar
rigips
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
leviatan
grundfos
viarom
FRONTALE
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu