Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Resideo lanseaza noi solutii tehnice Honeywell Home pentru controlul radiatoarelor
Resideo lanseaza noi solutii tehnice Honeywell Home pentru controlul radiatoarelor
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 26 Oct 2020 13:18
Resideo Technologies Inc., furnizor mondial de top in domeniul solutiilor pentru confortul si siguranta casei, lanseaza o noua gama de produse pentru radiatoarele Honeywell Home - robineti si capete termostatice - care contribuie la asigurarea unui flux de apa continuu si fiabil.
Cand vorbim despre sistemele de incalzire a locuintelor, simplitatea, fiabilitatea si performantele energetice sunt extrem de importante, atat pentru proprietarii de case, instalatorii profesionisti, proiectantii de sisteme, cat si pentru comercianti. De aceea, Resideo a creat, bazandu-se pe expertiza sa indelungata, o noua gama pentru a controla debitului de apa din radiatoare, potrivit si adaptat standardelor actuale.
Primul produs lansat, Honeywell Home Thera-6, este un cap termostatic elegant si compact, cu un invelis rezistent la praf si decolorare, care asigura cel mai bun sistem de reglare a temperaturii1, cu ajutorul unui senzor cu lichid fabricat in Germania.
Resideo lanseaza si o gama optimizata de robineti Honeywell Home V2000SX, cu urmatoarele beneficii tehnice:
- Robinetul SX din gama standard intruneste 90% din cerintele privind circularea agentului termic
- Gama a fost testata la un nivel superior standardelor europene de calitate in vigoare
- Are un design de etansare dublu inelar cu performante demonstrate
In plus, garantia produselor Thera-6 si V2000SX este extinsa2, fiind oferita clientilor directi, in conditiile de garantie aplicabile Resideo.
Noile produse sunt disponibile in Romania incepand cu data de 14 septembrie.
„Activitatea noastra este orientata spre nevoile clientilor nostri iar contributia din partea instalatorilor si partenerilor din industrie, a jucat un rol important in procesul de dezvoltare a noilor produse. Suntem mandri de noua noastra gama, de simplitatea, calitatea si fiabilitatea pe care o ofera”, a declarat Mario Moura, directorul general al departamentului Produse & Solutii EMEA.
Pentru a afla mai multe informatii despre elementele care fac noua gama de solutii pentru radiatoarele Honeywell Home o alegere excelenta pentru instalatori, distribuitori si retaileri, accesati urmatorul link: https://homecomfort.resideo.com/sites/Romania/ro-RO/Pages/thera-6.aspx
Marca comerciala Honeywell Home este utilizata sub o licenta pe termen lung, fiind proprietate a Honeywell International Inc.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
strabag nivel 1
theda mar
FRONTALE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
concelex
noark
rigips
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander