Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RESIDEO lanseaza noua versiune a sistemului de zonare Honeywell Home evohome
RESIDEO lanseaza noua versiune a sistemului de zonare Honeywell Home evohome
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 28 Ian 2021 13:54
Resideo Technologies Inc., furnizor global de solutii de confort si securitate pentru spatii de locuit, anunta lansarea unei noi versiuni a sistemului de zonare inteligent Honeywell Home evohome, care permite gedtionarea cu usurinta a temperaturii din fiecare camera direct sau prin intermediul unei aplicatii.
Noile functii inteligente evohome permit acestei solutii wireless conectate la internet prin wi-fi sa fie folosita cu aproape orice tip de sistem de incalzire si racire a locuintei. Astfel, un numar mai mare de beneficiari vor putea controla eficient, dintr-un singur loc, nivelul de confort si sa creeze pana la 12 zone diferite de incalzire inteligenta in imobil. Ca urmare, beneficiarii vor putea reduce considerabil consumul de energie si valoarea facturilor 2 de utilitati.
Controllerele evohome de la Resideo sunt proiectate si produse in Europa, fiind rezultatul unei experiente cumulate de 130 de ani in domeniul ingineriei si dezvoltarii de tehnologii inovatoare pentru case inteligente, oferind instalatorilor profesionisti si consumatorilor o solutie usor de utilizat.
Solutia universala de zonare este compatibila acum si cu pompele de caldura, dar beneficiaza de compatibilitate extinsa si cu alte sisteme de incalzire, precum cazane/ centrale clasice sau moderne in condensatie, sistemelor de termoficare sau arzatoarelor pe peleti.
Performanta imbunatatita a cazanului prin intermediul unei tehnologii brevetate - Advanced Load Scaling™ (dozare inteligenta putere cazan) - limiteaza atingerea unor temperaturi ridicate ale agentului termic din cazan, permitand functionarea eficienta a acestuia. Aici este inclus si Economizorul pentru vreme calda, respectiv functia de oprire a cazanului cand vremea este calda, in perioada de tranzitie dintre sezonul rece si cel cald.
Versiunea inteligenta actualizata a evohome este deja disponibila.
"Solutia noastra evohome ofera o optiune inteligenta de zonare, sigura, utilizata deja de aproape 100.000 de instalatori. Noile functii o transforma intr-o solutie si mai inteligenta", a explicat Krzysztof Meinicke, director de produs pentru regiunea EMEA, importanta ultimelor dezvoltari Resideo pentru produsele sale din Europa.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
noark
strabag nivel 1
MAKITA
concelex
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander