Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RESIDEO: Noi sisteme de incalzire, fiabilitate, eficienta energetica si simplitate
RESIDEO: Noi sisteme de incalzire, fiabilitate, eficienta energetica si simplitate
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 02 Dec 2021 14:25
Evolutia tehnologiilor in domeniul incalzirii a schimbat asteptarile instalatorilor, proiectantilor si distribuitorilor. Sistemele de incalzire moderne trebuie acum sa combine fiabilitatea, eficienta energetica si simplitatea. Aceste calitati descriu perfect solutiile Resideo, dezvoltate pe baza a numerosi ani de experienta in industrie. Astfel, clientii beneficiaza de solutii moderne in configurarea unor camine inovatoare.
Cu constructie robusta si maner inchis, fara fante, pentru a preveni acumularea prafului, capul termostatic pentru radiatoare Honeywell Home Thera-6 de la Resideo este o solutie compacta si eleganta. Produsul functioneaza perfect cu gama de robineti termostatici Honeywell Home V2000SX, fiind alegerea perfecta pentru sistemele de incalzire rezidentiala.
Capetele termostatice Thera-6 regleaza constant debitul de agent termic prin robinetii termostatici, pentru a mentine temperatura ambianta la valoarea setata. Gratie calitatii senzorului lichid de constructie germana si a modului de proiectare a intregului mecanism, solutia permite incadrarea in cea mai buna clasa de eficienta energetica, conform EN 215.
Thera-6 are incorporata functia de prevenire a depasirii cursei, pentru protectia senzorului si robinetului de forta excesiva cand capul este inchis si temperatura in camera este ridicata.
Beneficii importante
- Un singur tip de robinet pentru a facilita activitatea instalatorilor - Gama de robineti V2000SX este compatibila cu cel putin 90% dintre aplicatiile cu radiatoare;
- Se poate inlocui si doar insertul, nu tot robinetul - modul de proiectare a gamei, parte a conceptului Honeywell Home At-Concept, permite interventii punctuale si doar inlocuirea componentelor, nu a intregului robinet, deci se evita golirea sistemului, reumplerea, aerisirea ulterioara;
- Cel mai inalt nivel de calitate - Testata dincolo de cerintele standardelor europene de calitate aplicabile;
- Etansare cu O-ring dublu, solutie Resideo validata;
- Curgerea bidirectionala a agentului termic - robinetii au fost proiectati pentru a permite curgerea in ambele directii, deci pot fi montati fie pe tur, fie pe retur. Astfel, nu mai este nevoie de robinet special in cazul inlocuirii sau instalarii;
- Inlocuire simpla si rapida - proiectarea robinetilor permite economii de timp, in special in timpul lucrarilor de reparatii si mentenanta, aspect important mai ales pentru ansamblurile rezidentiale mari.
Aceste solutii permit instalatorilor sa ofere utilizatorilor cel mai inalt nivel de confort posibil, reducand la minimum timpul alocat instalarii, manopera si costurile.
Atat instalatorii, cat si utilizatorii au control total asupra temperaturii si un sentiment de siguranta, gratie garantiei extinse de 15 ani oferita de Resideo pentru gama de robineti. Capetele termostatice de radiator Thera-6 asigura confort si eficienta energetica, beneficiind de o garantie de 10 ani.
„Produsele au fost concepute cu gandul la confortul utilizatorului Astfel, am obtinut niste dispozitive atat de simple, fiabile si la cel mai inalt nivel calitativ”, a declarat Nimil David, manager de produs.
Marca Honeywell Home este utilizata pe baza unei licente pe termen lung oferite de Honeywell International Inc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
FRONTALE
leviatan
Ubitech
CDS
rigips
concelex
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
strabag nivel 1
noark
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander