Agenda Constructiilor
Luni, 19 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RESIDEO: Noua serie de termostate programabile Honeywell T4, mai usor de folosit
RESIDEO: Noua serie de termostate programabile Honeywell T4, mai usor de folosit
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 18 Feb 2021 13:12
Milioane de oameni inca folosesc termostate invechite, complicate si ineficiente din punct de vedere energetic pentru controlul cazanele si sistemelor de incalzire. Conceputa pentru imobile rezidentiale si comerciale mici, seria de termostate programabile T4 simplifica setarea temperaturii, oferind nivelul de utilizare si control automat asteptat de clienti de la tehnologia actuala. Beneficiind de accesorii si cablaje standardizate, Seria T4 simplifica mult si procesul de instalare, potrivit datelor Resideo, distribuitor de echipamente electronice de joasa tensiune si de securitate.
Noua gama de termostate programabile Honeywell Home T4 de la Resideo este conceputa pentru mai multa eficienta energetica si o interactiune minima din partea utilizatorilor. Termostatele T4 au caracteristici inteligente care asigura obtinerea automata a unor beneficii complet integrate privind eficienta energetica pentru utilizatori si un control simplu al nivelului de confort. Astfel, produsul ofera:
  • interfata intuitiva care permite ajustarea optima a temperaturii in mod facil;
  • functionare in regim de incalzire/ racire;
  • elemente de optimizare care permit memorarea modului de incalzire al unei camere, cu interactiune si efort minim din partea utilizatorilor si nivel de eficienta energetica superior.
Instalarea termostatelor din Seria T4 este facila si se face in doar trei pasi: cablaj, alimentare si testare, urmata de configurare, care se face anterior predarii echipamentului catre proprietarul casei. Modelul wireless este furnizat cu un receptor nou, reconceput cu un conductor-bara care se ridica, tip flip-up, pentru a simplifica si mai mult procesul de instalare.
"Am lansat seria Honeywell Home T4 pentru economie automatizata de energie si schimbarea perceptiei privind sistemele de control ale echipamentelor de incalzire, vazute ca fiind complicate. Acum, aceste termostate pot fi folosite cu usurinta atat de proprietari, cat si de instalatori. Nu orice instalator doreste sa ajusteze sisteme de control. La fel este si in cazul utilizatorilor. Asadar, am urmarit sa raspundem unei nevoi concrete a unui segment de piata. Exista o cerere reala pentru termostate usor de utilizat, moderne, programabile, cu nivel de automatizare asociat de clienti tehnologiilor moderne pentru cresterea eficientei energetice - tocmai asta face T4", a declarat Gelu Olteanu, Romania Country Sales Leader.
T4 este compatibil cu orice tip de cazan, fiind usor de instalat si utilizat, creat pentru simplificarea modului de programare a temperaturii din incaperi. Termostatul este disponibil in doua modele: T4 standard, cu fir, ideal pentru solutii de modernizare si T4R wireless, cu control optional OpenTherm prin intermediul unei receptor, permitand o trecere usoara de la un receptor wireless existent. Ambele modele au mai multe functii si caracteristici:
  • display clar, usor de utilizat, cu pictograme sugestive si accesare simpla a configuratiilor din meniu, prin simpla apasare;
  • programare a temperaturii pentru sapte, cinci, doua sau o zi, putandu-se opta pentru patru sau sase configuratii de temperatura independente in fiecare zi, in functie de nevoile utilizatorilor;
  • functie simpla de suprascriere a temperaturii, permitand utilizatorilor sa faca usor schimbari ocazionale;
  • setarea temperaturii in modul Away (Plecat), cu flexibilitatea de modifica numarul de zile;
  • trecerea automata la ora de vara sau de iarna pentru un control eficient pe parcursul intregului an;
  • modul Standby cu protectie la inghet reglabila, pentru un plus de liniste (este disponibil un senzor exterior optional).
Honeywell Home T4 este destinat proprietarilor de imobile rezidentiale si comerciale mici, fiind disponibil in retelele de distribuitorii de echipamente de instalatii, sisteme de incalzire si electronice. Seria T4 foloseste sisteme de conectare si montare standard, oferind si instalatorilor o alternativa simpla, accesibila, de cate ori se doreste inlocuirea termostatului vechi.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
cv water 2021
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere