Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RESIDEO: Noua serie de termostate programabile Honeywell T4, mai usor de folosit
RESIDEO: Noua serie de termostate programabile Honeywell T4, mai usor de folosit
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 18 Feb 2021 13:12
Milioane de oameni inca folosesc termostate invechite, complicate si ineficiente din punct de vedere energetic pentru controlul cazanele si sistemelor de incalzire. Conceputa pentru imobile rezidentiale si comerciale mici, seria de termostate programabile T4 simplifica setarea temperaturii, oferind nivelul de utilizare si control automat asteptat de clienti de la tehnologia actuala. Beneficiind de accesorii si cablaje standardizate, Seria T4 simplifica mult si procesul de instalare, potrivit datelor Resideo, distribuitor de echipamente electronice de joasa tensiune si de securitate.
Noua gama de termostate programabile Honeywell Home T4 de la Resideo este conceputa pentru mai multa eficienta energetica si o interactiune minima din partea utilizatorilor. Termostatele T4 au caracteristici inteligente care asigura obtinerea automata a unor beneficii complet integrate privind eficienta energetica pentru utilizatori si un control simplu al nivelului de confort. Astfel, produsul ofera:
  • interfata intuitiva care permite ajustarea optima a temperaturii in mod facil;
  • functionare in regim de incalzire/ racire;
  • elemente de optimizare care permit memorarea modului de incalzire al unei camere, cu interactiune si efort minim din partea utilizatorilor si nivel de eficienta energetica superior.
Instalarea termostatelor din Seria T4 este facila si se face in doar trei pasi: cablaj, alimentare si testare, urmata de configurare, care se face anterior predarii echipamentului catre proprietarul casei. Modelul wireless este furnizat cu un receptor nou, reconceput cu un conductor-bara care se ridica, tip flip-up, pentru a simplifica si mai mult procesul de instalare.
"Am lansat seria Honeywell Home T4 pentru economie automatizata de energie si schimbarea perceptiei privind sistemele de control ale echipamentelor de incalzire, vazute ca fiind complicate. Acum, aceste termostate pot fi folosite cu usurinta atat de proprietari, cat si de instalatori. Nu orice instalator doreste sa ajusteze sisteme de control. La fel este si in cazul utilizatorilor. Asadar, am urmarit sa raspundem unei nevoi concrete a unui segment de piata. Exista o cerere reala pentru termostate usor de utilizat, moderne, programabile, cu nivel de automatizare asociat de clienti tehnologiilor moderne pentru cresterea eficientei energetice - tocmai asta face T4", a declarat Gelu Olteanu, Romania Country Sales Leader.
T4 este compatibil cu orice tip de cazan, fiind usor de instalat si utilizat, creat pentru simplificarea modului de programare a temperaturii din incaperi. Termostatul este disponibil in doua modele: T4 standard, cu fir, ideal pentru solutii de modernizare si T4R wireless, cu control optional OpenTherm prin intermediul unei receptor, permitand o trecere usoara de la un receptor wireless existent. Ambele modele au mai multe functii si caracteristici:
  • display clar, usor de utilizat, cu pictograme sugestive si accesare simpla a configuratiilor din meniu, prin simpla apasare;
  • programare a temperaturii pentru sapte, cinci, doua sau o zi, putandu-se opta pentru patru sau sase configuratii de temperatura independente in fiecare zi, in functie de nevoile utilizatorilor;
  • functie simpla de suprascriere a temperaturii, permitand utilizatorilor sa faca usor schimbari ocazionale;
  • setarea temperaturii in modul Away (Plecat), cu flexibilitatea de modifica numarul de zile;
  • trecerea automata la ora de vara sau de iarna pentru un control eficient pe parcursul intregului an;
  • modul Standby cu protectie la inghet reglabila, pentru un plus de liniste (este disponibil un senzor exterior optional).
Honeywell Home T4 este destinat proprietarilor de imobile rezidentiale si comerciale mici, fiind disponibil in retelele de distribuitorii de echipamente de instalatii, sisteme de incalzire si electronice. Seria T4 foloseste sisteme de conectare si montare standard, oferind si instalatorilor o alternativa simpla, accesibila, de cate ori se doreste inlocuirea termostatului vechi.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
Acvatot 2019
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
concelex
noark
quadratum
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander