Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RESIDEO: Produse compatibile cu solutii pentru un consum minim de energie
RESIDEO: Produse compatibile cu solutii pentru un consum minim de energie
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2023 12:44
Resideo Technologies Inc, furnizor global de solutii de confort si securitate pentru locuinte, arata ca majoritatea produselor noi din portofoliu sau sunt concepute pentru a reduce la minimum consumul de energie pentru incalzire si racire, fiind compatibile cu sistemele moderne de producere a energiei din surse regenerabile. Abordarea este in linie cu valorile companiei, si raspunde, in acelasi timp, cererii din partea dezvoltatorilor care proiecteaza din ce in ce mai des cladiri cu acces la surse de energie moderne si ecologice.
Un exemplu in acest sens este lansarea gamei de termostate de camera Honeywell Home DT4, care raspunde cerintelor instalatorilor si consumatorilor din intreaga Europa referitoare la eficienta energetica.
Dezvoltarea noului produs Resideo la nivel european este o veste buna nu doar pentru instalatori, ci si pentru cei sase din zece romani care au declarat intr-un studiu recent ca ar investi sau ar lua in calcul sa aloce bani pentru a intra in posesia celor mai noi sisteme de control pentru incalzire, daca asta ar duce la economii pe termen lung1.
„Observam si in Romania un interes tot mai mare din partea dezvoltatorilor pentru utilizarea unor solutii ca pompele de caldura sau pentru dotarea cladirilor cu instalatii de producere a energiei din surse regenerabile. Cladirile viitorului vor folosi mult mai putina energie pentru incalzire si racire, iar o mare parte din aceasta va fi produsa de propriile instalatii. Produsele noastre sunt concepute pentru a raspunde acestor tendinte, iar gama Honeywell Home DT4 este un bun exemplu in acest sens”, declara Gelu Olteanu, Country Sales Leader Resideo Romania.
Noua gama de termostate de camera preia simplitatea si fiabilitatea termostatelor de camera mecanice din anii 1970 pe care o combina cu un design modern si elegant si adauga tehnologia actuala, pentru a raspunde cerintelor instalatorilor:
- Un design modern si subtire, pentru incadrare in orice tip de decor.
- Un termostat de camera versatil, care poate fi integrat atat in sistemele de incalzire noi, cat si in cele clasice, fiind o alegere potrivita pentru orice instalator.
- O solutie care ii ajuta pe utilizatori sa imbunatateasca eficienta energetica a locuintelor datorita functiei eco state, care reduce sau creste temperatura pentru o anumita perioada.
- O alegere moderna, capabila sa functioneze impreuna cu solutii inteligente de zonare, respectiv de incalzire si racire a unor zone specifice din locuinte, inclusiv cu solutii de incalzire prin pardoseala sau pompe de caldura.
Produsul este compatibil cu o gama larga de sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, cum ar fi pompele de caldura sau sistemele de incalzire in pardoseala.
 
 
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
MAKITA
CDS
noark
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
rigips
theda mar
grundfos
Acvatot 2019
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
BA 2023
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica