Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RESIDEO: Produse compatibile cu solutii pentru un consum minim de energie
RESIDEO: Produse compatibile cu solutii pentru un consum minim de energie
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2023 12:44
Resideo Technologies Inc, furnizor global de solutii de confort si securitate pentru locuinte, arata ca majoritatea produselor noi din portofoliu sau sunt concepute pentru a reduce la minimum consumul de energie pentru incalzire si racire, fiind compatibile cu sistemele moderne de producere a energiei din surse regenerabile. Abordarea este in linie cu valorile companiei, si raspunde, in acelasi timp, cererii din partea dezvoltatorilor care proiecteaza din ce in ce mai des cladiri cu acces la surse de energie moderne si ecologice.
Un exemplu in acest sens este lansarea gamei de termostate de camera Honeywell Home DT4, care raspunde cerintelor instalatorilor si consumatorilor din intreaga Europa referitoare la eficienta energetica.
Dezvoltarea noului produs Resideo la nivel european este o veste buna nu doar pentru instalatori, ci si pentru cei sase din zece romani care au declarat intr-un studiu recent ca ar investi sau ar lua in calcul sa aloce bani pentru a intra in posesia celor mai noi sisteme de control pentru incalzire, daca asta ar duce la economii pe termen lung1.
„Observam si in Romania un interes tot mai mare din partea dezvoltatorilor pentru utilizarea unor solutii ca pompele de caldura sau pentru dotarea cladirilor cu instalatii de producere a energiei din surse regenerabile. Cladirile viitorului vor folosi mult mai putina energie pentru incalzire si racire, iar o mare parte din aceasta va fi produsa de propriile instalatii. Produsele noastre sunt concepute pentru a raspunde acestor tendinte, iar gama Honeywell Home DT4 este un bun exemplu in acest sens”, declara Gelu Olteanu, Country Sales Leader Resideo Romania.
Noua gama de termostate de camera preia simplitatea si fiabilitatea termostatelor de camera mecanice din anii 1970 pe care o combina cu un design modern si elegant si adauga tehnologia actuala, pentru a raspunde cerintelor instalatorilor:
- Un design modern si subtire, pentru incadrare in orice tip de decor.
- Un termostat de camera versatil, care poate fi integrat atat in sistemele de incalzire noi, cat si in cele clasice, fiind o alegere potrivita pentru orice instalator.
- O solutie care ii ajuta pe utilizatori sa imbunatateasca eficienta energetica a locuintelor datorita functiei eco state, care reduce sau creste temperatura pentru o anumita perioada.
- O alegere moderna, capabila sa functioneze impreuna cu solutii inteligente de zonare, respectiv de incalzire si racire a unor zone specifice din locuinte, inclusiv cu solutii de incalzire prin pardoseala sau pompe de caldura.
Produsul este compatibil cu o gama larga de sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, cum ar fi pompele de caldura sau sistemele de incalzire in pardoseala.
 
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
EDIT-Structural
noark
concelex
CDS
konsent
theda mar
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
ness project
leviatan
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander