Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RIMANO DUOGLET®: Pereti albi de nu-ti vine sa-i vopsesti!
RIMANO DUOGLET®: Pereti albi de nu-ti vine sa-i vopsesti!
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Iun 2015 15:17
Parte din gama de gleturi si tencuieli marca Rimano de la Saint-Gobain Rigips, Rimano Duoglet ofera finisare de inalta calitate: suprafata alba, neteda, fina a peretilor, ce se slefuieste usor, fiind suportul perfect peste care se va aplica stratul final de zugraveala.
Rimano Duoglet 2 in 1 este un produs cu eficienta dovedita pe santier, folosindu-se pentru:
nivelare - ca prim strat grosier de umplere a suprafetelor denivelate ale peretelui pentru a deveni plane - Rimano Duoglet este aplicabil in grosimi de pana la 10 mm, si apoi
finisare - ca glet fin (pana la minimum 2 mm grosime), aplicat dupa aproximativ 60 minute, ud pe ud, cu rol de egalizare si netezire a suprafetei care devine perfect plana, alba, neteda, gata pentru zugravit.
Ambele straturi conduc la un consum tehnic de 1 kg/mp/1 mm.
Performanta sa este posibila datorita timpului de lucru de 90 de minute, comparativ cu cel al ipsosurilor clasice de constructii de pana la 15 minute.
Aplicatii multiple de reparatii, nivelare si finisaj
Pentru obtinerea rezultatelor scontate, suprafata suport trebuie sa fie curata (fara urme de praf, grasimi, mortar), uscata si protejata de umiditate si caldura excesiva (temperaturile aerului, materialului si ale stratului suport trebuie sa fie intre 5 °C - 35 °C). Suprafetele cu caracteristici superioare de absorbtie trebuie udate in prealabil sau tratate cu o amorsa, caz in care se recomanda Ri-kombi Kontakt. Pe suprafete putin aderente se inlocuieste amorsa cu Ri-kombi Grund. In situatia in care a trecut mai mult timp de la aplicarea stratului de nivelare pana la aplicarea stratului de finisare si primul strat s-a uscat, se va repeta procesul de umezire.
Pentru pregatirea materialului necesar primului strat de incarcare se va forma o pasta mai groasa, obtinuta prin amestecarea a 10 kg de Rimano Duoglet cu 4 - 5 litri apa.
Pentru operatiunea de finisare - recomandata a incepe la aproximativ 60 de minute dupa operatiunea de incarcare, pasta va fi mai fluida, fiind necesari 6 litri de apa.
La prepararea gletului, pulberea de ipsos se presara in vasul cu apa (bine curatat in prealabil) si nu invers. Amestecul materialului se face manual sau cu mixerul electric pana la omogenizare, fara a mai adauga pulbere peste pasta.
Aplicarea:
Materialul rezultat se intinde cu ajutorul unui fier de glet si se corecteaza cu dreptarul. Dupa uscarea completa, la aproximativ 24 de ore de la aplicare, daca mai este necesar, suprafata se slefuieste, slefuirea decurgand extrem de usor.
Calitate ridicata, sustinuta de performante concrete
Rimano Duoglet este o pulbere din ipsos pentru un glet fin, ce nu prezinta risc de aparitie a fisurilor datorita formulei speciale care permite retinerea apei pana la priza completa, marind timpul de lucru. Produsul are pH neutru, fiind compatibil si cu placile din gips-carton.
Avantaje:
consumul specific (1 kg/mp/mm) este cu aproximativ 20% mai mic decat al altor gleturi pe baza de ipsos, datorita raportului optim de apa/ipsos.
aderenta sporita si proprietati mecanice mai bune comparativ* cu alte gleturi pe baza de ipsos.
mai eficient pe santier prin faptul ca se foloseste un singur produs de baza, cu dilutii diferite, pentru primul strat de nivelare si pentru al doilea strat de finisare a suprafetelor interioare. In plus, prin aplicarea celui de-al doilea strat ud pe ud, optimizeaza timpul de aplicare si se aduce suprafata la nivelul de finete dorit.
ambalaj ergonomic, manerul permitand un transport facil.
Informatii suplimentare, pe: www.rigips.ro si www.saint-gobain.ro
*conform testelor interne de laborator Saint-Gobain Rigips realizate cu o selectie de produse pe baza de ipsos de pe piata din Romania.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
leviatan
viarom
quadratum
ness project
strabag nivel 1
BogArt
SIGM
concelex
CDS
konsent
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
siniat
Ubitech
rigips
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Arduro
SSAB

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander