Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROCKWOOL Romania lanseaza Rockcycle, serviciu de reciclare a vatei bazaltice
ROCKWOOL Romania lanseaza Rockcycle, serviciu de reciclare a vatei bazaltice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 26 Apr 2023 11:56
ROCKWOOL Romania lanseaza Rockcycle, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice, pentru unitatea sa de productie din Ploiesti. Serviciul Rockcycle® permite returnarea vatei bazaltice ROCKWOOL de pe santierele din Romania, pentru a fi reintrodusa in procesul nostru de productie, creand noi produse ROCKWOOL. La ROCKWOOL Group, ne angajam sa sprijinim tranzitia catre o economie circulara. Produsele ROCKWOOL sunt circulare prin natura lor, prin urmare, completeaza perfect o economie in care produsele sunt realizate din materiale naturale si abundente, concepute pentru o utilizare mai buna si mai durabila si care pot fi reciclate la infinit.
 
De ce are sens economia circulara - in special in domeniul constructiilor
Prin adoptarea unei abordari circulare - in care deseurile sunt proiectate si resursele sunt utilizate eficient - putem crea o economie care este atat durabila, cat si profitabila. O astfel de schimbare reprezinta o prioritate, in special in domeniul constructiilor, cel mai mare consumator de resurse din lume, care utilizeaza trei miliarde de tone de materii prime in fiecare an. Deseurile din constructii reprezinta, de asemenea, o problema masiva, reprezentand 36% din toate deseurile solide generate la nivel global.
Modelul nostru de afaceri circular adopta o abordare larga a circularitatii, asigurandu-se ca produsele noastre sunt utilizate mai mult timp si sunt reciclate la sfarsitul utilizarii. Pentru a ne asigura ca reciclarea are loc cu adevarat, am dezvoltat Rockcycle® - serviciul nostru care preia vata bazaltica uzata de pe santiere, astfel incat sa o putem recicla in noi produse ROCKWOOL. In acest fel, ajutam companiile de constructii, proprietarii de cladiri si guvernele sa-si atinga obiectivele de reciclare, iar asta face o diferenta reala atat pentru mediu, cat si pentru clima.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
konsent
ERBASU CONSTRUCT
concelex
siniat
theda mar
MAKITA
rigips
strabag nivel 1
ness project
Acvatot 2019
EDIT-Structural
CDS
leviatan
quadratum
viarom
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander