Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SAINT-GOBAIN a incheiat evenimentele de lansare a noilor placi Habito
SAINT-GOBAIN a incheiat evenimentele de lansare a noilor placi Habito
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 31 Mai 2017 13:21
Saint-Gobain Construction Products Romania - Rigips Business Unit a lansat in Romania noua placa multifunctionala Habito, un produs revolutionar care permite prinderea directa a greutatilor pe suprafata sa, fara a fi nevoie de fixarea obiectului de mobilier sau a decoratiunilor grele cu accesorii speciale de placa. Pentru lansarea pe piata locala a noului produs, producatorul a organizat patru evenimente de profil in Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti, la care au participat partenerii si distribuitorii companiei, precum si presa de specialitate.
Placa Habito apartine unei noi generatii de produse revolutionare, ce contin tocatura de fibra de sticla in miezul de ipsos si fete rezistente din hartie speciala, pentru a facilita fixarea elementelor de mobilier, a echipamentelor multimedia, a aparatelor electrocasnice, a galeriilor de perdele, cuierelor, rafturilor sau altor sarcini, direct pe suprafata placii.
Pentru a produce compartimentari din gips-carton cu o rezistenta remarcabila la uzura si socuri, placile Habito au fost supuse la teste riguroase in laboratoarele Saint-Gobain Rigips.
In ansamblu, printre avantajele noilor placi se afla:
  • Fixarea greutatilor direct pe placa. Fiecare punct de prindere poate prelua o sarcina de 15 kg, fara piese speciale sau detalii de fixare dinainte proiectate.
  • Rezistenta ridicata la socuri mecanice. Fata de placile standard din gips-carton, miezul armat al placilor Habito ofera o rezistenta mult mai mare la socuri mecanice uzuale.
  • Izolare acustica. Inlocuind cu Habito placile de la exteriorul unui perete dublu placat cu placi din gips-carton standard, izolarea acustica creste cu 3 dB.
  • Eco-durabilitate. Placile Habito sunt realizate din materiale naturale, ecologice si cu posibilitate de reciclare.
Noua placa este destinata realizarii peretilor interiori de compartimentare, tencuielilor uscate si a plafoanelor false din cladiri rezidentiale, comerciale, educationale, sanitare etc. De asemenea, placa se poate folosi in compartimentari cu rol de protectie la foc, cu o rezistenta mecanica ridicata a suprafetelor rezultate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
hidroplasto
rigips
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
leviatan
CELCO 2020
Ubitech
hilti
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
PSC CONFERINTA CT 2022
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere