Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SAMSUNG: DVM S2, noua gama eficienta energetic pentru climatizare comerciala
SAMSUNG: DVM S2, noua gama eficienta energetic pentru climatizare comerciala
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 24 Iun 2021 06:23
Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V (SEACE) lanseaza oficial DVM S2 - urmatoarea generatie a platformei sale Digital Variable Multi (DVM) S pentru piata europeana. Lansarea a fost initial anuntata in cadrul Climate Solutions Days, editia 2021, care a avut loc in ianuarie, anul acesta. Noua gama DVM S2 - cea de-a sasea generatie de sisteme Digital Variable Multi - ofera o rata de eficienta energetica sezoniera de pana la 7,51 si inovatii in materie de inteligenta artificiala ale capacitatilor de control pentru optimizarea conditiilor de climatizare in functie de conditiile de mediu. Permite o flexibilitate optimizata la instalare si intretinere. In plus, noua gama DVM S2 este integral compatibila cu produsele WindFree™ si poate fi conectata la pana la 64 unitati de interior.
„Samsung isi propune sa contribuie in toate privintele la eforturile globale de a transforma neutralitatea climatica intr-o realitate in deceniile urmatoare - in special in ceea ce priveste consumul de energie. Inovam si dezvoltam solutii in mod constant pentru a sprijini schimbarea atat de necesara in sensul utilizarii de energie mai curata si mai verde, in vreme ce imbunatatim de asemenea bunastarea acelora care utilizeaza produsele noastre” a spus Roxana Raducanu, Head of Sales SEACE Romania si Bulgaria.
„Obiectivul nostru este sa depasim eficienta energetica sezoniera a ofertelor proprii, atat in ceea ce priveste racirea, cat si incalzirea. Bazandu-ne pe viziunea noastra pentru inovatii continue si inteligente in domeniul solutiilor de climatizare, sustinuta de inteligenta artificiala, speram sa facem impreuna un pas catre obiectivul climatic al Europei.”
Tehnologii inovatoare care conduc la eficienta energetica
Samsung a aplicat tehnologii inovatoare pentru componentele de baza ale DVM S2 pentru a atinge o inalta eficienta energetica. Acestea includ un compresor elicoidal mai avansat cu tehnologie AFI (Advanced Flash Injection)TM, un schimbator de caldura mai mare cu flux de agent frigorific optimizat, un ventilator cu mai multe caneluri si modulul de alimentare imbunatatit.
In comparatie cu actualul DVM S, zona schimbatorului de caldura al DVM S2 pentru transferul caldurii este cu 36,2% mai mare pe platforma mica, si cu 23,7% pe platforma mare2. Ventilatorul unic cu mai multe caneluri reduce turbulentele generate de vartejul de aer, aplicand o ratie diferita in functie de viteza aerului de la marginea si, respectiv, de la interiorul lamei. In plus, calea hibrida este conceputa pentru a optimiza fluxul de agent frigorific corespunzator profilului fluxului de aer, iar tranzistorul IGBT de inalta eficienta reduce pierderea de energie electrica condusa.
Inovatii in materie de inteligenta artificiala ale tehnologiei pentru a reduce consumul de energie
Prin intermediul unui algoritm activ de inteligenta artificiala, DVM S2 asigura confort si stabilitate, in timp ce economiseste energie. Inteligenta artificiala activa recunoaste conditiile mediului instalat, furnizeaza performanta de racire si incalzire optimizata si monitorizeaza in timp real scurgerile deagent frigorific.
Controlul presiunii scazute prin intermediul inteligentei artificiale invata tiparele de functionare a racirii si atinge temperatura tinta mai rapid, ceea ce permite economisirea energiei. Controlul presiunii ridicate prin intermediul inteligentei artificiale mentine presiunea crescuta optima prin ajustarea in functie de conditiile de utilizare. AI Defrost Control ofera cea mai buna temporizare pentru dejivrare si, prin urmare, confort in timpul incalzirii. In plus, DVM S2 detecteaza scurgerile de agent frigorific si alerteaza utilizatorii datorita unor algoritmi avansati.
Conducta de lichid mai subtire protejeaza mediul inconjurator si reduce costurile de instalare
Tehnologia avansata Samsung de control al sub-racirii agentului frigorific si de analiza a conditiilor de instalare permite reducerea dimensiunii conductei de lichid. Acest lucru permite o economisire de pana la 28% a cantitatii de agent frigorific3.
Performanta de incalzire mai silentioasa si optimizata
Noul design al DVM S2 este mai aerodinamic si permite o functionare mai silentioasa in comparatie cu generatiile precedente ale sistemelor DVM S Samsung. In plus, DVM S2 dispune de compresor cu tehnologia cu patent AFI (Advanced Flash Injection)™, care ofera performante excelente de incalzire. Acesta are un cadru mai robust si o structura ranforsata cu o carcasa exterioara modernizata pentru fiabilitate. Intervalul de functionare pentru racire si presiunea statica externa au fost extinse pentru flexibilitate in proiectare, impreuna cu o actualizare a modului de operare in caz de urgenta. Mai mult, DVM S2 dispune de asemenea de o verificare incorporata a invertorului pentru o intretinere mai buna.
Disponibilitate pe piata europeana incepand din iunie
Noua gama va fi disponibila in Europa incepand cu 2 iunie, 2021. Gama actuala DVM S ramane aceeasi, variind de la Essential la Standard si la High Efficiency, dar va fi inlocuita cu modelele de generatie noua, care sunt anuntate astazi.
1. Conform normei de certificare tehnica Eurovent 2021 pentru modelele AM180AXVGGH/EU, AM180AXVGGR/EU
2. Pe baza masuratorilor Samsung, comparand modelele de 33,6 kW si 56 kW ale DVM S2 si DVM S.
3. Optional pe baza testarii interne in cadrul laboratorului de testare al Samsung. O teava mai subtire poate fi utilizata pentru conducta principala de lichid, intre o unitate exterioara si prima ramura a unitatilor interioare. Diametrul conductei mai subtiri va varia in functie de diametrul tevii utilizate in mod normal. Nu este disponibil la modelele de 22,4 kW si 28 kW. Este posibil sa nu fie disponibila in anumite conditii de instalare si nu este compatibila cu functiile controlate prin inteligenta artificiala ale unitatilor exterioare. Atunci cand este utilizata o conducta mai subtire, in locul unei conducte normale, pentru conducta principala de lichid la aceeasi capacitate a sistemului de aer conditionat, cantitatea de agent frigorific care trebuie incarcata poate fi redusa in medie cu 28%. Va rugam sa ii contactati pe specialistii tehnici ai Samsung cu privire la disponibilitatea acesteia si pentru informatii mai detaliate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
noark
rigips
concelex
Ubitech
theda mar
MAKITA
FRONTALE
leviatan
Acvatot 2019
viarom
CDS
CONCEPT STRUCTURE
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander