Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Tehnologii revolutionare pentru protectia sanitara in ascensoare, in cladirile de birouri
Tehnologii revolutionare pentru protectia sanitara in ascensoare, in cladirile de birouri
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 11 Ian 2021 13:00
Proiectul EXPO Business Park, dezvoltat de Portland Trust, a devenit primul complex major de birouri din Bucuresti in care sunt instalate solutii revolutionare de siguranta dezvoltate de Schindler - compania globala de ascensoare si scari rulante. Sistemele CleanAir si CleanCar, care utilizeaza o lumina ultravioleta puternic dezinfectanta, se combina pentru a face spatiul inchis al lifturilor cat mai igienic si fara bacterii. Cele doua sisteme vor fi, de asemenea, instalate in complexul J8 Office Park al Portland Trust, programat pentru finalizare in vara anului 2021.
Sistemul UV CleanAir transforma aerul statut dintr-un lift intr-un mediu ventilat, igienizat, la fel de curat ca orice alta zona a cladirii. Folosind tehnologia cu lumina ultravioleta si un filtru special dezvoltat pentru a purifica aerul din cabina liftului, acesta se activeaza automat pe tot parcursul zilei, pentru a asigura un mediu constant curat si sigur. Sistemul asigura filtrarea completa in 2,5 pana la 4 minute.
UV CleanCar distruge bacteriile si virusii de pe suprafetele liftului folosind lumina ultravioleta. O lampa UV-C este activata de trei senzori de siguranta pentru a porni atunci cand cabina este goala. Aceasta solutie discreta pentru dezinfectarea frecventa a tuturor suprafetelor, inclusiv a butoanelor si a balustradelor, protejeaza, de asemenea, mediul inconjurator prin reducerea la minimum a utilizarii produselor de curatare pe baza de substante chimice.
"Ne-am concentrat intotdeauna pe protejarea sanatatii tuturor celor care lucreaza sau viziteaza cladirile noastre, iar pandemia Covid-19 ne-a intensificat eforturile pentru a crea medii curate si sigure. Deoarece ascensoarele sunt atat de intens utilizate de catre multi oameni aflati intr-un spatiu limitat, mediul din interiorul lor poate facilita raspandirea infectiilor. Aceste solutii UV inovatoare permit utilizarea deplina a lifturilor si se alatura celorlalte masuri ale noastre destinate stabilirii unor noi standarde de igiena si curatenie pentru cladirile de birouri din Bucuresti", a declarat Robert Neale, CEO Portland Trust.
Specificatiile tehnice avansate ale J8 Office Park vor prezenta, de asemenea, garantii de sanatate si siguranta fara precedent in orice alt proiect imobiliar de birouri din Bucuresti. Un sistem de ventilatie care asigura 100% aer curat fara admisie de aer reciclat, filtrele de aer HEPA care elimina 99,995% din contaminantii microscopici, tehnologiile de dezinfectare UV-C si sistemele fara atingere (touch-less) din intregul complex se vor combina pentru a face din J8 Office Park primul proiect dintr-o noua generatie de cladiri de birouri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
noark
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
rigips
concelex
quadratum
CDS
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
theda mar
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander