Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider: Easy UPS 3L protejeaza echipamentele critice la intreruperile de curent
Schneider: Easy UPS 3L protejeaza echipamentele critice la intreruperile de curent
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Oct 2020 17:14
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei electrice, anunta Easy UPS 3L, cea mai noua componenta a gamei de UPS-uri trifazate, extinzand puterea medie la 500 si 600kVA (400V) pentru bateriile externe. Fiind disponibil in toate regiunile care accepta 400V, cu exceptia Chinei si Japoniei, Easy UPS 3L simplifica si eficientizeaza modul de configurare, oferind informatii relevante pentru cladirile comerciale de dimensiuni medii si mari, centrelor de date si aplicatiilor UPS industriale.
Easy UPS 3L protejeaza echipamentele critice de daunele cauzate de intreruperi de curent, supratensiune si fluctuatii de curent. Este cu pana la 96% mai eficient aducand predictibilitate in materie de costuri ale utilitatilor. Totodata, acopera o gama larga de nivele de tensiune si o varietate de configuratii ale bateriei. Produsul vine cu o gama completa de optiuni si accesorii, facilitand integrarea in diferite medii.
“Datorita unei combinatii de specificatii, design robust, flexibil si tolerant la erori, Easy UPS 3L este alegerea ideala pentru continuitate operationala, implicand o investitie optimizata, indiferent daca vorbim de o fabrica sau de camera de servere” , spune Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric. “Este usor de configurat, usor de utilizat si usor de intretinut. Prin extinderea gamei trifazate Easy UPS, Schneider Electric raspunde nevoilor pietei, oferind solutii eficiente, robuste si competitive, care prioritizeaza siguranta si sunt potrivite pentru afacerile conectate din ziua de azi.”
Clientii beneficiaza de serviciul global de configurare Schneider- format din echipe locale de specialisti in servicii, care ofera clientilor o gama completa si diversa pe parcursul intregului ciclu de viata al Easy UPS 3L. Serviciul de start-up este inclus pentru a va asigura ca Easy UPS 3L este configurat corect si in siguranta, pentru cele mai bune performante, fiabilitate si siguranta.
Simplu de configurat, utilizat si intretinut, Easy UPS 3L:
- Ofera protectie impotriva conditiilor aspre de mediu, dispunand de placi de circuite acoperite, filtru de praf detasabil, putand functiona la temperaturi de pana la 40 grade celsius si avand protectie ridicata la suprasarcina. Toate acestea fac din Easy UPS 3L o solutie fiabila pentru continuitatea operationala.
- Ofera o complexitate redusa a sistemului si economiseste investitiile CapEx, fiind ideal pentru cladiri comerciale medii si mari, cat si pentru aplicatii industriale usoare.
- Permite monitorizarea si gestionarea usoara prin suita de software bazata pe cloud EcoStruxure, daca alegeti sa achizitionati placa de retea optionala. Pentru mai multe informatii, vizitati https://www.se.com/ro/ro/work/solutions/for-business/data-centers-and-networks/cloud-based-dcim-software-dmaas/ si incercati gratuit solutia de monitorizare EcoStruxure IT Expert.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
viarom
leviatan
concelex
noark
rigips
MAKITA
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander