Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric a lansat UPS-ul trifazat Galaxy VL si pregateste noi produse
Schneider Electric a lansat UPS-ul trifazat Galaxy VL si pregateste noi produse
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 06 Iul 2021 10:31
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii ener-giei, a lansat UPS-ul Galaxy™ VL trifazat si urmeaza sa lanseze un nou UPS monofazat, APC™ Smart-UPS™ Ultra. Toate acestea sunt concepute pentru a avansa industria in indeplinirea obiective-lor de sustenabilitate, sporind in acelasi timp rezilienta infrastructurii IT si a centrelor de date.
Solutia reproiectata de baterie Galaxy Lithium-Ion permite economii mai mari de spatiu, reincar-care si instalare mai rapida, nu in ultimul rand, siguranta sporita
Nou lansat, UPS-ul modular si scalabil trifazat din gama 200 Galaxy VL, este cel mai compact din clasa sa, cu niveluri de eficienta de pana la 99%. Dispune de dulapuri pentru baterii litiu-ion Galaxy, care ofera o solutie sustenabila, inovatoare, de stocare a energiei pentru centre de date, procese industriale si infrastructura critica. Dulapurile exclusive sunt compatibile pentru intreaga serie Galaxy V.
O oferta Green Premium™!
Aceasta solutie de baterie conforma UL9540A reduce amprenta si greutatea bateriei cu pana la 70% si ofera o utilizare mai eficienta a spatiului. Noile dulapuri permit reincarcarea de doua pana la trei ori mai rapida decat solutiile VRLA, la fel si instalarea. In plus, vine cu o disponibilitatea imbunatatita a sis-temului cu surse de alimentare brevetate interne autoalimentate.
Bateriile litiu-ion reduc costurile totale de utilizare prin dublarea duratei de viata a bateriei, reducerea costurilor de instalare si intretinere, cat si reducerea nevoii de racire, deoarece functioneaza la temperaturi mai ridicate decat VRLA. Sistemul de gestionare a bateriei in timp real imbunatateste vizibilitatea, predictibilitatea si capacitatea de gestionare a bateriei. Designul modular, tactil, simplifica intretinerea si creste siguranta operatorului.
APC Smart-UPS Ultra, cel mai mic si mai simplu UPS monofazat 3kW de pe piata, urmeaza sa fie lansat
In curand, Schneider Electric urmeaza sa aduca pe piata o noua inovatie: noul UPS monofazat APC Smart-UPS Ultra 3kW. Proiectat pentru a oferi mai multa putere, flexibilitate si monitorizare eficienta cu o amprenta la sol mai mica, APC Smart-UPS Ultra permite profesionistilor IT si furnizorilor de so-lutii sa rezolve multe dintre problemele legate de implementarea infrastructurii IT in medii distribuite si edge. Cu optiuni de montare flexibile, incluzand suporturi pentru rack, turn sau perete/tavan, Smart-UPS Ultra poate fi amplasat la distanta pentru a permite mai mult spatiu pentru componentele IT in rack. Prevazut cu baterii litiu-ion cu o durata de viata lunga, economiseste timp si bani de in-tretinere si este compatibil cu EcoStruxure™, oferind monitorizare bazata pe cloud, pentru a optimiza performanta, pentru a oferi recomandari bazate pe date si pentru a permite vizibilitatea oriunde, oricand.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom
Acvatot 2019
leviatan
CDS
theda mar
FRONTALE
rigips
strabag nivel 1
noark
concelex
quadratum
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander