Agenda Constructiilor
Joi, 16 Septembrie 2021
wienberger
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric anunta disponibilitatea centrelor de date MicroStruxure in Europa
Schneider Electric anunta disponibilitatea centrelor de date MicroStruxure in Europa
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 27 Mai 2021 13:58
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat lansarea EcoStruxure™ Micro Data Center R-Series pentru medii interioare dificile, disponibil in Europa incepand cu luna iunie 2021. Noile micro centre de date certificate IP si NEMA ofera o solutie rezistenta si rapid de implementat, care ajuta la gestionarea infrastructurii edge computing in medii industriale. 
Pe masura ce tot mai multi operatori industriali implementeaza tehnologii Industry 4.0 pentru a creste productivitatea, siguranta si automatizarea, micro centrele de date au devenit din ce in ce mai importante pentru a acoperi toate aspectele, de la convergenta IT si OT pana la activarea aplicatiilor IIoT - facand IT-ul de la nivelul liniilor de productie mai fiabil si mai simplu de implementat. Ca parte a lansarii, sase modele noi sunt disponibile in dimensiunile 16U, 24U si 42U, pentru a permite flexibilitate si scalabilitate.
"Intrucat Industry 4.0 si tehnologiile avansate de automatizare conduc transformarea in mediile industriale, solutiile IT trebuie sa fie implementate cat mai aproape de punctele de utilizare, permitand astfel o productivitate si eficienta sporita. Disponibilitatea noilor noastre solutii din seria R - EcoS-truxure Micro Data Center - clasificate IP si NEMA vor ajuta producatorii si distribuitorii industriali din intreaga regiune sa profite cu adevarat de avantajele performantelor si fiabilitatea imbunatatita a nivelului fabricii", a declarat Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Division, Schneider Electric, Europa. 
 
Sistemele industriale pot fi aduse pe piata mai rapid, eficient si la un cost redus 
Solutiile EcoStruxure Micro Data Center sunt sisteme rack configurabile, preambalate, inchise, care includ alimentarea cu energie electrica, racire, securitate si gestionare. Ele pot economisi pana la 40% din costurile de teren, pot face ca sistemele sa fie comercializate cu 20% mai rapid si pot reduce costurile de intretinere cu 7%. Microcentrele de date profita de infrastructura existenta si permit reducerea cheltuielilor de capital cu 48%, fata de o constructie traditionala. Noua serie R consolideaza aceste beneficii si ajuta clientii sa gestioneze dificultatile aparute, aceasta fiind: 
• construita pentru a rezista mediilor si aplicatiilor interioare dificile, cu ratinguri minime de protectie la intrare IP54 si NEMA 12. Mediile industriale edge pot crea probleme prin nive-lurile ridicate de praf, umiditate si variatiile mari de temperatura;
• gestionata de la distanta cu portofoliul de software si servicii digitale Schneider Electric, atunci cand exista personal IT limitat sau nu se afla nimeni in fabrica. EcoStruxure IT, platforma deschisa, agnostica din punct de vedere al furnizorului, permite utilizatorilor sa-si gestioneze singuri infrastructura critica, cu un partener, sau sa externalizeze serviciile catre inginerii Schneider Electric;
• echipata cu functii de securitate, cum ar fi: controlul accesului, detectarea intruziunilor si camere de Securitate, care ii permit sa acceseze locatii nesecurizate;
• capabila sa standardizeze design-ul in mai multe medii cu o singura solutie all-in-one, mai usor de implementat si de intretinut decat sistemele disparate.

Noua solutie, disponibila prin mySchneider
Noua serie R este disponibila prin mySchneider IT Solutions Partners si reprezentantii de vanzari Schneider Electric.
Pentru a valorifica beneficiile automatizarii sporite, operatorii industriali nu se pot baza doar pe faptul ca tehnologia cloud va spori rezistenta si viteza pana la nivelele cerute de inteligenta artificiala, invatarea automata si alte tehnologii din Industry 4.0. Centrele de date edge locale sunt incinte/ spatii/ facilitati de infrastructura IT distribuite geografic pentru a permite endpoint-uri in retea. Atunci cand se afla in medii industriale, cum ar fi o fabrica sau un centru de distributie, aceasta aplicatie este denumita „industrial edge computing”. 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
rigips
strabag nivel 1
cv water 2021
hidroplasto
CELCO 2020
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
bienala
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere