Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric anunta Easy9, noile dispozitive electrice de protectie in cladiri
Schneider Electric anunta Easy9, noile dispozitive electrice de protectie in cladiri
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 07 Sep 2020 13:25
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si in automatizare, a anuntat lansarea noii game de produse Easy9, care isi propune sa consolideze portofoliul Schneider pe segmentul rezidential din Romania. Noua gama cuprinde o varietate de produse: intreruptoare au-tomate, intreruptoare diferentiale, intreruptoare automate diferentiale, descarcatoare, bobina de pro-tectie la supratensiune, piepteni de conectare si cofrete, si este disponibila in magazinele de profil incepand din aceasta luna.
Easy9 este usor de utilizat si instalat. Pieptenii de conectare asigura reducerea substantiala a timpului si a efortului de cablare, intrucat toate dispozitivele pot fi conectate intre ele in acelasi timp prin fixa-rea pieptenilor. Astfel, nu mai este necesara o bucla individuala pentru fiecare intreruptor, iar reduce-rea cablajului si a conexiunilor transversale ii ajuta pe utilizatori sa evite erorile si defectiunile electrice cauzate de un scurtcircuit.
Sistemul Easy9 se integreaza in designul oricarei locuinte. Marcajul produsului este evidentiat, iar acest lucru ajuta utilizatorii sa identifice cu usurinta functiile produsului, atat in timpul lucrarilor de men-tenanta, cat si la simple interventii.
Noua gama Easy9 include:
1. Intreruptor automat - previne deteriorarea instalatiei in cazul unui scurtcircuit si asigura o sig-uranta sporita pentru utilizatorul final, in caz de rearmare dupa un scurtcircuit;
2. Intreruptor diferential - ofera protectie persoanelor impotriva electrocutarii;
3. Intreruptor automat diferential - poate fi alimentat in aval, pentru o asociere directa a dis-pozitivelor cu ajutorul unui pieptene de conectare Easy9; compatibil cu bobina de declansare la supratensiune; eficientizeaza timpul de conectare;
4. Bobina de declansare la supratensiune - poate fi asociata direct cu intreruptoare automate si intreruptoare automate diferentiale; protejeaza echipamentele electrice din instalatie in cazul unei fluctuatii a tensiunii retelei; nu este compatibila cu intreruptorul automat 1P+N;
5. Descarcator la supratensiune - disponibil in 1P+N si 3P+N; capacitate maxima de descar-care de 20kA;
6. Piepteni de cablare - compatibili cu toate configuratiile, disponibili in versiune orizontala si verticala; pot fi decupati si taiati; dintii neutilizati pot fi izolati cu capacele pentru dinti; asigura mai putine conexiuni si erori de cablare; economisesc timp si spatiu;
7. Cofrete - gama larga ce include cofrete cu 3 si 4 randuri; prevazute cu usa reversibila fumurie sau plina, care se deschide la 180°; design ergonomic si instalare usoara.
Cum echipamentele si tablourile electrice pot fi o sursa de incendii, este important de subliniat ca respectarea regulilor de proiectare si fabricatie a panoului nu elimina si riscul unor erori de conexiune. Rezistenta crescuta a contactului electric poate accelera deteriorarea acestuia, provocand o crestere a temperaturii. Temperaturile mari deterioreaza si mai mult suprafata de conectare, creand un cerc vicios in care rezistenta la contact creste si mai mult, fapt care cateodata poate provoca o defectiune completa a conexiunii, cu o mare probabilitate de incendiu si explozii.
”Pentru o protectie optima, utilizatorii trebuie sa se asigure ca au instalate produse fiabi-le, moderne, care sa depaseasca standardele minime de preventie a incendiilor.”, spune Andreea Tudorica, Offer Manager Schneider Electric Romania.
Avantajele Easy9:
- Usor de selectat - Cu un nou marcaj si referinte intuitive, functiile produsului sunt usor de identificat in timpul lucrarilor de mentenanta sau al unei interventii. Informatiile importante precum tipul de produs si referinta sunt acum vizibile si raman lizibile chiar si dupa instalarea dispozitivului in tabloul electric.
- Usor de instalat, avand un sistem ergonomic de instalare – Noul sistem de instalare re-duce timpul de cablare datorita pieptenilor de conectare orizontali, cat si verticali. El ofera to-todata posibilitatea alimentarii sosirii principale, atat in amonte, cat si in aval, usurand in-stalarea. In special pentru aplicatii cu mai multe randuri, timpul de conectare dintre randuri poate fi redus semnificativ, datorita pieptenului de cablare vertical.
- Fiabilitate - Intreaga gama Easy9 indeplineste standardele SR EN 67070-1 si SR EN 60670-24 si a fost conceputa pentru un plus de fiabilitate. De la proiectare la productie, gama Easy9 a trecut prin testari complexe: rupere, rezistenta foc, robustete, teste de mediu, etc. Fiecare echipament Easy9 respecta standardele de calitate si control.
- Sustenabilitate - Produsele Easy9 respecta cerintele RoHS si Reach si poarta eticheta eco-logica Green Premium, gama fiind prietenoasa cu mediul.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
rigips
CDS
quadratum
viarom
strabag nivel 1
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
ERBASU CONSTRUCT
concelex
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander