Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric: Calculator pentru impactul asupra mediului al centrelor de date
Schneider Electric: Calculator pentru impactul asupra mediului al centrelor de date
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 11 Iul 2023 11:03
Schneider Electric a prezentat un nou proiect pentru a ajuta companiile sa inteleaga intregul impact asupra mediului al centrelor de date ale companiilor mari. Cadrul include un instrument gratuit Lifecycle CO2e TradeOff, primul de acest fel pentru estimarea cu exactitate a amprentei totale de carbon a centrelor de date - inclusiv a emisiilor Scope 1, 2 si 3.
Cuantificand emisiile Scope 3 din lantul lor valoric, organizatiile isi pot masura amprenta totala de carbon, inclusiv serviciile IT externalizate de la furnizorii de servicii cloud si de colocare. Aceasta carte alba realizata de Schneider Electric prezinta o perspectiva bazata pe date pentru a ajuta operatorii centrelor de date sa identifice si sa clasifice emisiile din operatiuni si din lantul de aprovizionare, apoi sa prioritizeze eforturile de a reduce impactul emisiilor de carbon.
Stabilirea si implementarea unui cadru referitor la gazele cu efect de sera (GHG) care include urmarirea nivelului carbonului si stabilirea obiectivelor, in timp ce sunt revizuite sistematic datele companiei si sursele de emisii, este baza pentru crearea unui plan realist de reducere a amprentei de carbon. Generarea de energie electrica, emisiile GHG si consumul de apa determina amprenta de carbon si amprenta de apa a centrelor de date, inclusiv a furnizorilor sai.
 
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
ness project
viarom
noark
CONCEPT STRUCTURE
rigips
theda mar
CDS
Ubitech
siniat
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
concelex
quadratum
leviatan
MAKITA
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander