Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric introduce pe piata locala noul sistem conectabil Acti9 iC40
Schneider Electric introduce pe piata locala noul sistem conectabil Acti9 iC40
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 09 Feb 2021 15:44
Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, anunta cea mai noua solutie EcoStruxure - sistemul conectabil Acti9 iC40 pentru distributia finala. Un sistem complet, faza-neutru, extinde gama Acti9 prin consolidarea beneficiilor de baza ale gamei anter-ioare, standardizand caracteristicile sistemului Acti9 iC60, adaugand noi functii si cele mai bune solutii de conectivitate.
Noul sistem Acti9 iC40 faciliteaza construirea tablourilor de distributie si instalarea echipamentelor. Componentele optimizate si configuratiile multiple de cablare reduc timpul si efortul implicat de aces-te procese, permitand in acelasi timp ca upgrade-urile si modernizarile tablourilor existente sa se faca mai usor si cu costuri mai mici. Corelarea dintre organizarea dispozitivelor din tablou cu schemele monofilare face posibila construirea primului sistem faza-nul optimizat, permitand ca tablourile sa se construiasca rapid, iar componentele usor de instalat, concepute pentru economisirea spatiului, sa lase loc pentru modernizari ulterioare.
 
Vizibilitate si conectivitate
Intretinerea si interventiile vor fi mai eficiente. Oferind protectie vizibila pentru o intretinere mai usoara, noul sistem Acti9 iC40 include caracteristici precum VisiTrip, un indicator de semnalare a defectiunilor pentru o remediere rapida la fata locului si VisiSafe, o banda verde distincta cu izolatie intarita pentru o intretinere in conditii mai bune de siguranta. Aspectul ingrijit, cablarea ordonata si identificarea rapi-da si simpla a dispozitivelor defecte, atat la fata locului, cat si de la distanta, contribuie la o protectie vizibila.
Sistemul Acti9 iC40 de la Schneider Electric este un element cheie al arhitecturii EcoStruxur™ Power. Solutia conectata valorifica tehnologiile EcoStruxure pentru a furniza operatorilor si proprietarilor aplicatii, analize si servicii care le ofera control asupra proceselor. Senzorii wireless PowerTag moni-torizeaza consumul de energie in timp real, astfel incat operatorii sa poata supraveghea toate sarci-nile, indiferent de dimensiunea cladirii, iar EcoStruxure Facility Expert furnizeaza notificari inteligente, de la distanta, pentru o gestionare imbunatatita a mentenantei preventive.
Luand in considerare expertiza Schneider Electric obtinuta in urma proiectarii a cinci generatii de sisteme modulare de distributie finala de joasa tensiune, reinnoim acum gama noastra deja populara Clario iDPN cu noul Acti9 iC40, un sistem proiectat in deplina concordanta cu sistemul global Acti9, pentru a oferi inovatii pentru instalatiile de distributie finala. Sistemul Acti9 iC40 ofera o performanta de neegalat atunci cand vine vorba de simplitatea si viteza instalarii, optimizarea spatiului din tablou, precum si de usurinta intretinerii si modernizarii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
strabag nivel 1
concelex
leviatan
CDS
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
noark
theda mar
quadratum
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander