Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric lanseaza centrul de date modular EcoStruxure All-In-One
Schneider Electric lanseaza centrul de date modular EcoStruxure All-In-One
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 23 Iun 2021 14:24
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat lansarea unui modul multifunctional EcoStruxure Modular Data Center, racit cu lichid. Integrat de Avnet si continand racire prin imersie, noul modul prefabricat va permite majoritatii aplicatiilor edge de inalta performanta (HPC), care solicita cel mai mult procesorul si GPU, sa fie implementate cu mai multa fiabilitate in medii dure si la distanta. De la fabrici la site-urile de productie auto, de la telecomunicatii la domeniul militar, minerit, petrol si gaze, aceasta premiera pe piata permite prelucrarea mai rapida a datelor in timp real cu o eficienta mai buna si o latenta mai redusa.
Integrata intr-un container standard de 20’, conform standardului ISO, noua solutie multifunctionala gazduieste o incarcare IT standard de 60kW, cu o capacitate IT de pana la 336kW, disponibila ca solutie personalizata. Sistemul include, de asemenea, un UPS trifazat Galaxy VS de 80kW, back-up complet al bateriei, protectie impotriva incendiilor, respingerea completa a caldurii si racire redundanta. Monitorizarea si gestionarea de la distanta, atat a mediului fizic, cat si a echipamentelor IT, se pot face cu software-ul EcoStruxure IT.
Ca parte a gamei de centre de date modulare EcoStruxure, modulul prefabricat all-in-one racit cu lichid, ofera o solutie rapida, flexibila si previzibila, oferind aceeasi calitate si functionalitate ca o instalatie traditionala. Permite proiectarea, construirea si instalarea noilor capacitati ale centrelor de date intr-o fractiune din timpul necesar pentru achizitionarea si dezvoltarea mediilor traditionale ale centrelor de date. Toate echipamentele sunt instalate din fabrica si testate pentru a oferi performante previzibile, cu riscuri scazute, inca din prima zi.
Utilizarea racirii cu lichid reduce cerinta pentru echipamentele de tratare a aerului, simplificand infrastructura de racire si eliminand necesitatea ventilatoarelor. Acest lucru ofera un dublu efect: reducerea consumului de energie in infrastructura, avand la dispozitie mai multa energie pentru incarcatura IT si imbunatatirea fiabilitatii mediului cat si reducerea nevoii de lucrari de intretinere, prin excluderea dispozitivelor electromecanice, care necesita actualizari si inlocuiri regulate.
Utilizand carcasele de sasiu racite cu lichid Iceotope’s Ku:l integrate cu sistemul rack NetShelter Schneider Electric, echipamentele IT critice sunt complet izolate de mediul inconjurator si racite prin imersiune de precizie intr-o carcasa etansa care este impermeabila la praf, gaze si umiditate. Echipamentele de calcul, stocare si retea sigure si rezistente, sunt prevazute cu un nivel suplimentar de securitate fizica si de conectivitate I/O.
„Astazi, cererea pentru cele mai puternice procesoare si GPU-uri a crescut practic in fiecare aplicatie IT, in timp ce concurenta pentru spatiu a devenit rapid acuta”, a declarat Robert Bunger, Program Director, CTO Office, Schneider Electric . „Noul modul de centru de date prefabricat, racit cu lichid All-In-One permite implementarea unei puteri de procesare intensive intr-un mediu compact, sigur si dedicat, aproape oriunde, in doar sase saptamani.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
viarom
quadratum
noark
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
CDS
Acvatot 2019
Ubitech
MAKITA
theda mar
strabag nivel 1
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander