Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric lanseaza Mureva Styl, gama de aparataj cu grad de protectie IP55
Schneider Electric lanseaza Mureva Styl, gama de aparataj cu grad de protectie IP55
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 23 Aug 2022 11:39
Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului energiei si automatizarii, lanseaza o noua gama de aparataj - Mureva Styl, cu grad de protectie IP55. Proiectata pentru a asigura instalarea fara efort, datorita designului sau intuitiv si inteligent, bazat pe o ergonomie avansata, aceasta gama este potrivita pentru exteriorul spatiilor rezidentiale si nu numai.
Beneficiile acestei game sunt urmatoarele:
- Cablarea dispozitivelor este mult mai usoara datorita dimensiunilor reduse ale mecanismelor, care ofera mai mult spatiu pentru cabluri;
- Instalarea si dezinstalarea se fac prin clipsare si declipsare;
- Prizele, intrerupatoarele si intrerupatoarele cu revenire pot fi iluminate cu usurinta cu ajutorul accesoriilor LED plug-and-play sau cablate;
- De asemenea, un intrerupator standard poate fi transformat cu usurinta intr-un intrerupator cu revenire, datorita unui mecanism simplu, cu arc si unui dispozitiv de pozitionare.
Gama Mureva Styl este conceputa pentru a rezista tuturor conditiilor de mediu, dar si pentru a se integra in stilul spatiului exterior. Usor de instalat, rezistenta la apa, praf, socuri si solventi, aceasta gama imbina in mod ingenios siguranta cu utilitatea.
In plus, aceasta gama valorifica o noua inovatie Schneider Electric – doua LED-uri smart integrate in prize, care faciliteaza verificarea eficienta si rapida atunci cand alimentarea este pornita. Aceeasi caracteristica inovatoare face posibila localizarea in intuneric.
Gama Mureva Styl include aparataje cu functii speciale precum buton de urgenta, intrerupator pentru jaluzele si intrerupator cu cheie.
„La Schneider Electric ne dorim sa raspundem nevoilor clientilor si partenerilor nostri, acesta fiind un pilon de baza in activitatea noastra, iar pentru a realiza acest lucru, oferim solutiile si produsele necesare, astfel incat siguranta sa se imbine cu utilitatea, sustenabilitatea si eficienta energetica. Gama Mureva Styl indeplineste toate aceste criterii, fiind conceputa tinand cont de conditiile dure de mediu si de impactul asupra acestuia”, spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric.
Noua gama Mureva Styl este certificata Green Premium. Green Premium este singura eticheta care permite dezvoltarea si promovarea eficienta a unei politici de mediu, pastrand in acelasi timp eficienta afacerii. Aceasta eticheta ecologica garanteaza conformitatea cu reglementarile de mediu actualizate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machineVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
hilti
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
BALTIC
FRONTALE
leviatan
Acvatot 2019
MAKITA
BMI_Icopal
CDS
leviatan
rigips
viarom
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023