Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric lanseaza noi sisteme de realizare a tablourilor electrice
Schneider Electric lanseaza noi sisteme de realizare a tablourilor electrice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Feb 2023 15:08
Schneider Electric lanseaza PrismaSeT 6300, cea mai noua generatie de sisteme functionale, care permite realizarea tablourilor de distributie de joasa tensiune, pana la 6300A.
Noua gama asigura un nivel ridicat de fiabilitate si conectivitate incorporata in cloud, in acest fel permitand accesul rapid si sigur la sistemele de alarma inteligente, analiza consumului de energie, tendinte si planuri de intretinere preventiva.
Conectivitatea incorporata in cloud permite utilizatorilor sa fie permanent informati despre distributia electrica, precum si despre pierderile de tensiune, daca este cazul. Acest lucru maximizeaza eficienta si disponibilitatea energiei, creand in acelasi timp baza pentru inovatiile viitoare.
Printre cele mai importante beneficii ale acestei game se regasesc:
- Integrarea usoara a senzorilor - wireless.
- Senzorul PowerLogic HeatTag - un produs nou, conceput pentru prevenirea supraincarcarii in tablourile de distributie. Utilizeaza tehnologia proactiva de detectare a incalzirii pentru a reduce semnificativ riscurile cauzate de supraincalzire. Acesta pune la dispozitia utilizatorului date precise, in timp real, despre energie, curenti, putere si tensiune.
- Noul intreruptor de circuit ComPacT NSX imbunatateste experienta clientilor prin conectivitate eficienta si interfata intuitiva.
- Contactul auxiliar wireless, Acti9 AFDD Connect este cea mai avansata protectie disponibila cu functia all-in-one care ofera conectivitate si diagnosticare rapida.
De asemenea, design-ul modern permite utilizarea gamei in medii dificile, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de o experienta optima, asigurand, in acelasi timp, reducerea semnificativa a amprentei tablourilor de distributie de joasa tensiune, datorita barei colectoare Linergy LGYE 6300.
„Siguranta tablourilor electrice este unul dintre cele mai importante aspecte pe care le analizam atunci cand realizam noi inovatii in domeniu, spune Lucian Enaru, Country General Manager, la Schneider Electric. „Aceasta noua gama ofera caracteristici electrice, mecanice si digitale la cel mai inalt nivel, in conformitate cu obiectivele noastre in materie de siguranta in utilizare, dar si de sustenabilitate.”
Tablourile de distributie PrismaSeT respecta cerintele standardelor IEC 61439-1&2 si garanteaza siguranta si fiabilitatea instalatiilor.
Produsele din gama PrismaSeT S au fost integrate in instrumentele digitale de configurare EcoStruxure Power Build si EcoStruxure Power Design, dezvoltate de Schneider Electric pentru a usura ofertarea si proiectarea instalatiilor electrice.
 
hiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
noark
theda mar
strabag nivel 1
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
viarom
CDS
grundfos
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu