Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric lanseaza noi sisteme de realizare a tablourilor electrice
Schneider Electric lanseaza noi sisteme de realizare a tablourilor electrice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Feb 2023 15:08
Schneider Electric lanseaza PrismaSeT 6300, cea mai noua generatie de sisteme functionale, care permite realizarea tablourilor de distributie de joasa tensiune, pana la 6300A.
Noua gama asigura un nivel ridicat de fiabilitate si conectivitate incorporata in cloud, in acest fel permitand accesul rapid si sigur la sistemele de alarma inteligente, analiza consumului de energie, tendinte si planuri de intretinere preventiva.
Conectivitatea incorporata in cloud permite utilizatorilor sa fie permanent informati despre distributia electrica, precum si despre pierderile de tensiune, daca este cazul. Acest lucru maximizeaza eficienta si disponibilitatea energiei, creand in acelasi timp baza pentru inovatiile viitoare.
Printre cele mai importante beneficii ale acestei game se regasesc:
- Integrarea usoara a senzorilor - wireless.
- Senzorul PowerLogic HeatTag - un produs nou, conceput pentru prevenirea supraincarcarii in tablourile de distributie. Utilizeaza tehnologia proactiva de detectare a incalzirii pentru a reduce semnificativ riscurile cauzate de supraincalzire. Acesta pune la dispozitia utilizatorului date precise, in timp real, despre energie, curenti, putere si tensiune.
- Noul intreruptor de circuit ComPacT NSX imbunatateste experienta clientilor prin conectivitate eficienta si interfata intuitiva.
- Contactul auxiliar wireless, Acti9 AFDD Connect este cea mai avansata protectie disponibila cu functia all-in-one care ofera conectivitate si diagnosticare rapida.
De asemenea, design-ul modern permite utilizarea gamei in medii dificile, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de o experienta optima, asigurand, in acelasi timp, reducerea semnificativa a amprentei tablourilor de distributie de joasa tensiune, datorita barei colectoare Linergy LGYE 6300.
„Siguranta tablourilor electrice este unul dintre cele mai importante aspecte pe care le analizam atunci cand realizam noi inovatii in domeniu, spune Lucian Enaru, Country General Manager, la Schneider Electric. „Aceasta noua gama ofera caracteristici electrice, mecanice si digitale la cel mai inalt nivel, in conformitate cu obiectivele noastre in materie de siguranta in utilizare, dar si de sustenabilitate.”
Tablourile de distributie PrismaSeT respecta cerintele standardelor IEC 61439-1&2 si garanteaza siguranta si fiabilitatea instalatiilor.
Produsele din gama PrismaSeT S au fost integrate in instrumentele digitale de configurare EcoStruxure Power Build si EcoStruxure Power Design, dezvoltate de Schneider Electric pentru a usura ofertarea si proiectarea instalatiilor electrice.
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
siniat
konsent
noark
ERBASU CONSTRUCT
concelex
theda mar
Ubitech
strabag nivel 1
viarom
CDS
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
leviatan
BogArt
quadratum
EDIT-Structural
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander