Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric lanseaza noile cofrete metalice PrismaSeT S de pana la 160 A
Schneider Electric lanseaza noile cofrete metalice PrismaSeT S de pana la 160 A
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 21 Iul 2022 12:37
Schneider Electric - liderul in transformarea digitala a managementului energiei si automatizarii - lanseaza gama PrismaSeT S. Noua oferta de cofrete metalice, impreuna cu solutiile de cablare de pana la 160A si cu instrumentele de selectie, faciliteaza instalarea distributiei electrice in cladirile comerciale mici si mijlocii.
Cofretele PrismaSeT S si gamele complementare de produse de pana la 160A, precum Compact NSXm, Acti9 iC40, PowerTag, blocurile de distributie verticala VDIS, blocurile de distributie Linergy, permit specialistilor sa aiba autonomia necesara pentru a proiecta, instala si pune in functiune in cladirile comerciale mici si mijlocii tablouri de distributie electrica rezistente - pentru aplicatii dificile, la fel de simplu ca in segmentul rezidential din punct de vedere al implementarii.
Gama faciliteaza proiectarea unor solutii optime pentru tablouri comunicante cu ajutorul senzorilor de energie wireless PowerTag.
Aceasta noua gama permite o flexibilitate sporita in momentul instalarii si cablarii cu ajutorul sistemului VDIS si a canalului lateral (ghenei). Sistemul de blocuri de distributie verticala VDIS reprezina o inovatie in materie de design si ergonomie in segmentul comercial si industrial: specialistii vor putea instala si conecta dispozitivele de protectie la intrarea in tablou intr-un mod mai simplu, cu cabluri de dimensiuni reduse. Acest lucru va ajuta la reducerea semnificativa a timpului de cablare. Canalul lateral (ghena) disponibil pentru modelele de cofrete cu 6, 7 si 8 randuri este folosit in principal pentru cabluri si terminale, dar permite si instalarea dispozitivului de protectie principal si economiseste spatiu pe sinele DIN pentru instalarea altor dispozitive.
PrismaSeT S contribuie la atingerea obiectivelor Schneider Electric de sustenabilitate, atat prin folosirea unor componente din materiale plastice reciclate in procesul de fabricatie, cat si prin utilizarea ambalajelor ecologice. Schneider Electric are obiective clare pentru a reduce impactul asupra mediului, iar astfel PrismaSeT S este fabricat cu cel putin 30% continut de plastic reciclat. 70% din ambalaj este realizat din carton reciclat, iar plasticul de unica folosinta a fost eliminat.
Produsele din gama PrismaSeT S au fost integrate in instrumentele digitale de configurare EcoStruxure Power Build si EcoStruxure Power Design, dezvoltate de Schneider Electric pentru a usura ofertarea si proiectarea instalatiilor electrice.
 
 
man and machineALLBIMTERAPLASThiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
BALTIC
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
FRONTALE
theda mar
leviatan
MAKITA
leviatan
CDS
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023