Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SCHNEIDER Electric lanseaza noua gama de aparataj modular Easy Styl
SCHNEIDER Electric lanseaza noua gama de aparataj modular Easy Styl
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 23 Mar 2021 13:33
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si in automatizare, anunta lansarea gamei Easy Styl, o gama de aparataj ultraterminal ce contine prize, intrerupatoare, variatoare de tensiune universale si prize media, care permite electricienilor sa gaseasca solutia potrivita si estetica pentru orice tip de spatiu.
Designul modular al gamei Easy Styl acopera un numar mare de aplicatii si functii, oferind posibilitatea instalarii a pana la sapte module intr-o rama, iar dispozitivele au o constructie robusta si fiabila. Astfel, electricienii pot propune clientilor din segmentul rezidential si cel de spatii de birouri solutii elegante si stilate, potrivite design-ului, dar si cu aplicabilitate extinsa.
Proiectate in conformitate cu cerintele electricienilor, prizele sunt fabricate conform normelor VDE, intrerupatoarele sunt conforme cu standardul SR EN 60669-1, iar noua gama include si dozele de montaj.
Liniile curate de design completeaza functionalitatea mecanismelor.
Designul intuitiv ajuta mult si in munca de instalare a electricienilor, produsele din gama Easy Styl fiind usor de montat si fixat. Mecanismele sunt montate printr-un singur clic, iar ramele decorative pot fi instalate rapid, prin simpla apasare peste module.
Mecansimele au terminale conice mari si diagrame de conexiuni clare, prezentate direct pe produse, pentru a usura munca electricienilor. La nevoie, ramele decorative se pot indeparta usor, prin interme-diul unor fante laterale pentru surubelnita, invizibile din fata, pentru a mentine aspectul elegant.
Gama Easy Styl atrage prin optiunile numeroase in materie de finisaje, ramele de plastic sunt plate sau curbate, iar cele din materiale naturale ofera o paleta extinsa de finisaje precum: sticla, lemn sau inox. In cazul ramelor realizate din materialele naturale se poate opta intre 10 culori diferite (4 pentru sticla, 3 pentru lemn si 3 pentru inox). Atemporale si fiabile, ele se potrivesc oricarui tip de interior.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
MAKITA
noark
leviatan
FRONTALE
viarom
rigips
Acvatot 2019
CDS
theda mar
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander