Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric lanseaza noua generatie de comutatoare de sursa automate ATSE
Schneider Electric lanseaza noua generatie de comutatoare de sursa automate ATSE
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Oct 2022 14:41
Schneider Electric, liderul transformarii digitale a managementului energiei si automatizarii, a anuntat lansarea urmatoarei generatii de echipamente de comutare a sursei (ATSE) TransferPacTTM - o gama de comutatoare automate de sursa, inteligente, de mare viteza, compacte si modulare, care ofera o scalabilitate sporita si performante robuste.
Proiectat in conformitate cu IEC 60947-6-1, TransferPacT este un ATSE clasa PC, disponibil de la 32A, pana la 160A, 2, 3, 4 poli cu o tensiune nominala de functionare de 220-440V.
Familia de produse TransferPacT este disponibila in doua variante diferite: Automat si Automat Activ. TransferPacT Automat ofera setari rapide si o interfata usor de vizualizat, in timp ce TransferPacT Automat Activ ofera o functionalitate mai cuprinzatoare, avand un controler si afisaj incorporat, dar si optiunea de extindere la un HMI extern.
Scalabilitatea pe care o ofera TransferPacT permite unui utilizator sa extinda o solutie de comutare a surselor, astfel incat sa poata fi adaugate si module de comutatie pe masura ce creste cererea, iar actualizarile pot fi programate fara intreruperea alimentarii.
Caracteristicile TransferPacT includ:
- Disponibilitate si eficienta sporite ale energiei electrice, stimulate de conectivitate si securitate cibernetica;
- Timpul de functionare este maximizat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare care asigura viteze de transfer <500 ms;
- Designul compact si robust ajuta TransferPacT sa functioneze in cele mai dure medii, cu temperaturi de functionare de la -25°C, si pana la 70°C;
- Un DPS incorporat si un fir de detectie - in acest fel utilizatorii se bucura de o economie de timp de 30% la instalare si punere in functiune.
Solutiile EcoStruxureTM bazate pe IoT colecteaza si analizeaza datele ATSE in timp real, prin intermediul conectivitatii wireless, oferind operatorilor o analiza proactiva - mai degraba decat preventiva - a intretinerii.
Avand in vedere performanta sa robusta si fiabila, care mentine continuitatea alimentarii cu energie electrica, TransferPacT a fost conceput special pentru sectorul cladirilor, unitatilor sanitare, centrelor de date si transporturilor.
Cu noua generatie a familiei de produse TransferPacT, Schneider Electric isi reconfirma angajamentul de a maximiza timpul de functionare si de a spori siguranta, fiabilitatea si conectivitatea pentru profesionistii din industrie.
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
BogArt
noark
ness project
Arduro
quadratum
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
EDIT-Structural
SIGM
MAKITA
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
rigips
CDS
viarom
strabag nivel 1
leviatan
concelex
Ubitech
konsent

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander