Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric lanseaza solutii de management al energiei la Innovation Summit
Schneider Electric lanseaza solutii de management al energiei la Innovation Summit
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 13 Oct 2022 12:12
Schneider Electric a anuntat o serie de inovatii care vor ajuta companiile, industria si furnizorii de infrastructura sa navigheze in criza energetica si climatica printr-o electrificare sporita si un nivel semnificativ mai ridicat de digitalizare (Electricity 4.0).
Inovatiile, care acopera ofertele de software, hardware si servicii, au fost prezentate la Innovation Summit World Tour, evenimentul anual al clientilor si partenerilor Schneider Electric, care continua cu intalniri in intreaga lume in octombrie si noiembrie.
Aceste lansari au loc in contextul unui mediu energetic extrem de complex si volatil, accentul fiind pus pe cresterea preturilor la energie si a materiilor prime si pe accelerarea schimbarilor climatice.
„Ne confruntam cu o transformare fara precedent a sectorului energetic. Daca vrem sa abordam multiplele provocari legate de cerere, decarbonizare si securitate energetica, este timpul sa facem energia mai electrica si mai digitala”, a spus Olivier Blum, Executive Vice President, Energy Management la Schneider Electric. „Pentru a ramane pe drumul cel bun in vederea atingerii obiectivului de 1,5°C, trebuie sa acceleram decarbonizarea aprovizionarii cu energie, precum si electrificarea si optimizarea utilizarii energiei. Suntem acum intr-o noua etapa, in care Electricity 4.0 trebuie sa devina realitate.”
Noile solutii anuntate de Schneider Electric sunt concepute pentru a oferi organizatiilor instrumentele si sprijinul de care au nevoie pentru a-si elabora strategia, pentru a digitiza si decarboniza operatiunile, pentru a accelera angajamentele de sustenabilitate si pentru a depasi criza energetica. Acestea permit eliminarea unora dintre cele mai puternice gaze cu efect de sera din lume din infrastructurile energetice, sprijina implementarea retelelor inteligente si simplifica gestionarea energiei in cladiri, eliminand astfel o sursa majora de deseuri si emisii de energie.
- GM AirSeT, noul aparat de comutatie izolat cu gaz pentru distributia primara, din gama AirSeT de aparate de comutatie de medie tensiune care nu utilizeaza SF6, un gaz cu efect de sera puternic. GM AirSeT este cea mai recenta solutie verde si digital, alimentata de aer pur. Acesta permite industriilor si utilitatilor sa isi reduca impactul asupra mediului si sa optimizeze mentenanta si operatiunile.
- Intr-un moment de maxim al crizei energetice si pe fondul tranzitiei energetice accelerate, Schneider Electric actualizeaza Grids of the Future pentru a valorifica mai mult promisiunea legata de energia regenerabila curata. Noua solutie, EcoStruxure for Renewables, combina tehnologie noua puternica si integrarile digital-twin si ii va ajuta pe administratorii care se concentreaza pe sursele regenerabile, sa ajunga mai repede pe piata si sa beneficieze de continuitatea digitala prin integrarea surselor hibride de energie in operatiunile lor.
- EcoStruxure™ Energy Hub permite companiilor sa-si urmareasca obiectivele lor net zero, oferind un nivel crescut de constientizare si conformare cu energia, performanta energetica si optimizarea energetica. Este o solutie IoT Software-as-a-Service (SaaS) sigura si usor de utilizat, care ofera vizibilitate asupra profilurilor energetice si de emisii ale organizatiilor si simplifica gestionarea sistemelor energetice ale cladirilor. Dupa lansarea initiala in Statele Unite, solutia va fi disponibila la nivel global in 2023.
- Schneider Electric EcoCare ajuta clientii sa profite la maximum de energia si resursele lor, combinand expertiza recunoscuta la nivel global in echipamente electrice si industriale, critical power, capabilitati digitale si de analiza, cu accentul pe sustenabilitate. EcoCare este un pachet unificat de asistenta 24/7 din partea expertilor, activat pentru IoT, care ofera informatii complexe despre starea obiectivelor si expertiza necesara pentru a dezvolta optimizari legate de siguranta, eficienta si sustenabilitate.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
concelex
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
siniat
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
CDS
leviatan
Ubitech
MAKITA
ness project
noark
theda mar

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander