Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric: Solutii EcoStruxure imbunatatite pentru o eficienta mai mare
Schneider Electric: Solutii EcoStruxure imbunatatite pentru o eficienta mai mare
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 17 Mar 2023 13:34
Schneider Electric a anuntat solutiile imbunatatite pentru a cresterea nivelului de sustenabilitate a cladirilor si reducerea costurilor cu energia electrica. Noile versiuni includ capabilitati de integrare in EcoStruxure™ Building Operation 2023, EcoStruxure Connected Room Solutions si EcoStruxure Power Monitoring Expert, care vor contribui la simplificarea si accelerarea accesului la date esentiale pentru gestionarea consumului de energie, reducerea emisiilor de carbon si cresterea valorii cladirilor.
Solutiile deschise si flexibile EcoStruxure Building ajuta proprietarii si managerii de cladiri sa raspunda la cresterea costurilor la energie, precum si la cerintele pentru emisii net-zero de carbon pana in 2050. Noua functionalitate permite integrarea perfecta pentru a oferi informatii utile si controlul mai multor sisteme de cladiri, energie, incarcare a vehiculelor electrice si energie regenerabila - toate intr-un singur centru de control, convenabil, incorporat pe dispozitivul mobil.
„Deoarece in prezent 60%1 de energie se pierde sau este risipita, o lume mai electrica si digitala este esentiala pentru abordarea crizelor climatice si energetice”, a declarat Andre Marino, SVP Digital Buildings, Schneider Electric. „Cu o solutie moderna de management al cladirilor, cum e EcoStruxure Building Operation, sistemele dintr-o cladire pot fi conectate si digitalizate, facand energia mai vizibila si contribuind la reducerea deseurilor de energie si a emisiilor de carbon asociate cu pana la 20%2. Ne angajam sa ajutam clientii sa-si imbunatateasca operatiunile cu mai putine resurse, pentru a depasi asteptarile partilor interesate, pentru a atrage si pastra chiriasii si pentru a imbunatati experienta de ocupare, indiferent daca cladirile sunt noi sau modernizate.”
Schneider Electric este singura companie care integreaza puterea non-critica in sistemul sau de management al cladirii (BMS), iar acum contorul de putere PowerLogic™ si datele de energie sunt mai usor de accesat in EcoStruxure Building Operation. In plus, acum statiile de incarcare EVlink Pro AC si EVlink Wallbox pentru vehicule electrice (EV) si datele EcoStruxure EV Charging Expert pot fi integrate cu Building Operation si EcoStruxure Power Monitoring Expert. Acest lucru permite statiilor de incarcare sa fie monitorizate si controlate intr-o singura platforma, aceeasi care controleaza si sisteme cladirii, si cele alimentare. Managerii de instalatii pot urmari consumul de energie al incarcatoarelor EV la fata locului, pot vedea cum sunt afectate cererea de incarcare a cladirii si calitatea energiei si pot limita sau ajusta puterea furnizata statiilor de incarcare, de exemplu atunci cand cladirea functioneaza in afara retelei.
Lansat recent, EcoStruxure Building Operation 2023 permite accesul la cel mai mare volum de date despre cladiri ale oricarui furnizor de BMS, facand mai usoare si mai flexibile extinderile la scara larga ale companiilor globale. Aceasta versiune introduce, de asemenea, EcoStruxure Edge Server, prima versiune autonoma „containerizata” a software-ului BMS, care evita nevoia si cheltuielile cu hardware-ul (cum ar fi controlerele) si carbonul incorporat in domeniul de aplicare 3 asociat acestora. Serverul Edge pentru functionarea cladirilor este implementat mai rapid decat instalatiile traditionale BMS si este o optiune mai fiabila si mai sigura pentru cladirile cu infrastructuri moderne de gazduire a aplicatiilor, care sunt din ce in ce mai frecvente datorita eficientei energetice si a eficientei in gestionarea resurselor.
EcoStruxure Connected Rooms Solutions este acum imbunatatita cu noi produse de extensie pentru controlul sistemului de ventilatie din incaperi. Noul controler SpaceLogic RP-V pentru volumul de aer variabil (VAV) functioneaza cu SpaceLogic Insight-Sensor si Building Operation pentru a controla cu precizie mediul din incaperi, pe baza informatiilor anonimizate cu privire la ocupare, in timp real, astfel incat energia sa fie utilizata numai acolo unde si cand este nevoie. Connected Room Solutions ofera economii de energie (si economii operationale de carbon asociate) de pana la 23% prin controlul HVAC si prin iluminatul in functie de gradul de ocupare.
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
konsent
CDS
concelex
theda mar
quadratum
EDIT-Structural
MAKITA
Ubitech
viarom
rigips
Acvatot 2019
noark
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
siniat
leviatan
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander