Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SCIA ENGINEER 20, noul software integrat de analiza si proiectare de la Allbim
SCIA ENGINEER 20, noul software integrat de analiza si proiectare de la Allbim
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Apr 2021 06:18
Scia Engineer 20 este un software integrat de analiza si modelare cu elemente finite, care se adapteaza oricarui tip de structura, asigurand integrarea normativelor locale si internationale. Produsul asigura un
proces complet de proiectare intr-un singur model, permitand conectarea la orice flux de lucru de tip BIM. SCIA Engineer 20 include o serie de imbunatatiri ce faciliteaza proiectarea structurilor din beton si otel, facand procesul respectiv mai rapid si mai eficient. Calculul automat al latimilor efective pentru nervurile de beton, proiectarea armaturii dupa criterii de optimizare prin satisfacerea tuturor verificarilor in functie de cod, generarea de documentatii clare, comprehensibile si la scara pentru elemente ale confectiilor metalice etc. devin posibile cu ajutorul aplicatiei respective, ajutand proiectantii sa ofere clientilor o documentatie optimizata, clara si precisa.
 
Analiza rapida a betonului precomprimat
Arhitectura pe 64 de biti a SCIA Engineer 20 ofera solutii oricarei provocari legate de proiectarea elementelor de beton precomprimat. Analiza unor astfel de materiale cu armatura pre sau post-intinsa, insotita de o colectie de verificari comprehensive dupa Eurocod, asigura controlul eficient al proiecte complexe. Software-ul garanteaza o libertate completa in alegerea fluxului de lucru pentru proiectele BIM, utilzatorii SCIA Engineer 20 putand incepe proiectarea armaturii in diverse aplicatii CAD, dimensionarea si optimizarea acesteia, urmand ca plansele de detaliu sa fie realizate tot in programul CAD ales. Metoda de lucru este intuitiva, folosind modele structurale. Grinzile curbe si planseele cu grosime variabila sunt usor de definit prin simpla modificare a proprietatilor. De asemenea, datele aditionale sunt usor accesibile, datorita instrumentelor de filtrare si selectie, iar modelarea parametrica permite crearea de structuri repetitive si complexe. Situatiile curente pot fi automatizate cu sabloane parametrice prestabilite sau definite de utilizator, pentru diverse geometrii. SCIA Engineer 20 asigura un schimb transparent de date intre modele si celelalte parti implicate in proiect, prin legatura bidirectionala puternica cu Allplan, Revit si Tekla Structures, IFC sau cu alte plug-inuri de tip open BIM.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
cv water 2021
rigips
hilti
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere