Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIEMENS: RDF800KN - Termostat de camera cu ecran tactil
SIEMENS: RDF800KN - Termostat de camera cu ecran tactil
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 21 Oct 2014 01:00
 
• Ecran tactil pentru operarea simpla si convenabila
• Gama larga de aplicatii, multumita suportului KNX
• Numeroase functii integrate de economisire a energiei
 
Divizia Siemens Building Technologies a adaugat modelul RDF800KN - compatibil KNX la gama sa de termostate de camera cu capacitate de comunicare. Dispozitivul poate fi integrat in numeroase sisteme de automatizare a cladirii via KNX, suporta o gama larga de aplicatii si ofera numeroase functii de eficientizare energetica.
 
RDF800KN reprezinta un termostat de camera Siemens modern, bazat in totalitate pe functionare cu ajutorul ecranului tactil. Combinand un concept de operare intuitiv, care a fost optimizat in teste extensive realizate pe utilizatori, functionalitatea de ecran tactil care usureaza mult utilizarea, dispozitivul este potrivit in mod special pentru aplicatii in camerele de hotel si cladirile rezidențiale.
 
Multumita suportului KNX, RDF800KN poate fi usor conectat la sisteme de automatizare a cladirii precum Desigo, Synco si Gamma de la Siemens precum si la multe sisteme de la distribuitori terti. Cu ajutorul serverului web Synco de la Siemens, utilizatorii pot de asemenea sa acceseze termostatul de camera prin internet si sa monitorizeze sau sa ii modifice setarile si citirile.
 
In timpul functionarii, RDF800KN face schimb de informatii relevante referitoare la consumul de energie cu sistemele la care este conectat. Dispozitivul selecteaza automat cele mai eficiente setari referitoare la eficienta energetica pe baza acestor date. Termostatul de camera are de asemenea numeroase functii de economisire a energiei care pot fi setate manual, incluzand tratarea aerului bazata pe cerere, controlul individual al incaperii cu setpoint-uri definite la nivel central, setpoint-uri pentru incalzire, controlul aerului de racire si viteza ventilatorului, programe de timp precum si o functie de detectie a prezentei/absentei.
 
Doua intrari multifunctionale permit conectarea elementelor precum contacte de fereastra si detectoare de prezenta; interactiunea dintre aceste discipline creeaza potential de economisire a energiei, de exemplu prin oprirea incalzirii atunci cand ferestrele sunt deschise sau cand camerele nu sunt folosite. RDF800KN sustine o gama variata de aplicati pentru ventiloconvectoare, sisteme de incalzire/racire si pompe de caldura. Temperatura camerei este controlata fie de senzorul integrat de temperatura, fie cu un senzor dintr-o alta camera sau cu un senzor pentru temperatura aerului evacuat. Functiile de baza includ trecerea automata sau manuala intre incalzire si racire in trei moduri (Comfort, Economic si Protectie), control automat sau manual al ventilatorului si limitare a setpoint-urilor de temperatura a camerei.
 
Punerea in functiune si configurarea se realizeaza fie folosind ecranul tactil, fie folosing aplicaţia Synco ACS sau pachetul software KNX Engineering Tool Software (ETS). Termostatul de camera se conecteaza direct la magistrala, astfel incat sistemul HVAC nu trebuie sa fie controlat cu un echipament aditional. Lucrul acesta nu doar simplica instalarea, dar ajuta si la reducerea costurilor. RDF800KN este proiectat astfel incat sa fie montat ingropat in perete.
 
Termostatele de camera cu communicare RDF800KN si serviciul asociat sunt parte din Portofoliul Siemens pentru Mediu. Aproape 43% din venitul total vine din vanzarea produselor si solutiilor verzi. Acest aspect face ca Siemens sa fie unul dintre furnizorii globali de top de tehnologie eco-friendly/prietenoasa cu mediul inconjurator.
  
Pentru mai multe informatii despre termostatele de camera de la Siemens, va rugam sa accesati: www.siemens.com/thermostats
Solicita informatii suplimentare
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADALLBIMTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere