Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIGNIFY demonstreaza eficienta sistemelor UV-C in distrugerea SARS-CoV-2
SIGNIFY demonstreaza eficienta sistemelor UV-C in distrugerea SARS-CoV-2
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 04 Mar 2021 16:36
Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, demonstreaza eficienta corpurilor de iluminat Philips cu UV-C in neutralizarea SARS-CoV-2. Concluzia reiese dintr-un studiu desfasurat in colaborare cu cercetatorii de la Innovative Bioanalysis, un laborator de referinta certificat CAP, CLIA, AABB din Costa Mesa, California.
Sistemele cu raze UV-C pentru aerul din nivelul superior al spatiilor inchise au distrus in proportie de 99.99% virusul SARS-CoV-2 din incapere , intr-un interval 10 minute. Dupa o expunere de 20 de minute, virusul a devenit indetectabil.
„Pornind de la premisa ca expunerea la radiatiile UV-C neutralizeaza germenii patogeni, ne asteptam ca iluminatul cu UV-C sa aiba un impact similar asupra diverselor mutatii genetice ale SARS-CoV-2”, a afirmat Sam Kabbani, Chief Scientific Officer in cadrul Innovative Bioanalysis.
„Rezultatele acestei cercetari atesta eficienta echipamentelor noastre in dezinfectarea cu UV-C, dar mai ales contributia lor importanta in lupta impotriva SARS-CoV-2, cat si a altor virusuri”, a declarat Harsh Chitale, Liderul Deviziei de Solutii Digitale din cadrul Signify. „Demonstreaza cum tehnologia UV-C poate fi o masura preventiva de succes pentru organizatiile aflate in cautarea unor solutii prin care sa asigure un mediu sigur si steril vizitatorilor, cumparatorilor si angajatilor”.
In 2020, Signify a crescut de 8 ori productia de surse de iluminat cu UV-C in sprijinul luptei impotriva COVID-19 si a achizitionat GLA pentru a-si completa portofoliul de echipamente destinate igienizarii aerului din incaperi. De atunci, compania a instalat sisteme destinate dezinfectarii cu UV-C in multiple locatii, precum ale retailerilor EDEKA Clausen (Germania) si dm (Slovacia), dar si Clubul de Rugby Harlequins din Marea Britanie.
Datorita inaltimii la care sunt montate, echipamentele de dezinfectare permit prezenta oamenilor in incapere si nu influenteaza desfasurarea obisnuita a activitatilor. Prin ventilatie mecanica sau flux natural, aerul dezinfectat este impins catre partea inferioara a camerei. Mai mult, protectia si optica surselor de iluminat sunt proiectate special pentru a impiedica expunerea accidentala a oamenilor din incapere la radiatiile UV-C.
Pentru mai bine de 35 de ani, Signify s-a aflat in fruntea tehnologiei UV. Cu un istoric de solutii inovative si o expertiza consolidata in domeniul iluminatului cu UV-C, dispozitivele Signify sunt proiectate, instalate si utilizate in conformitate cu instructiuni riguroase de siguranta si fabricate in urma unor procese industriale atent controlate. Sursele de lumina cu UV-C se utilizeaza intotdeauna de catre profesionisti, conform instructiunilor si cerintelor de siguranta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
concelex
viarom
MAKITA
noark
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander