Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIGNIFY extinde gama de iluminat Philips Hue si adauga noi efecte luminoase
SIGNIFY extinde gama de iluminat Philips Hue si adauga noi efecte luminoase
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 28 Ian 2022 06:18
Signify, liderul mondial in iluminat, lanseaza o noua gama de produse si caracteristici de iluminat inteligent Philips Hue, pentru interior si exterior - lumini de perete si stalpi de exterior -, dar si noi efecte in aplicatia Philips Hue.
"Noua lampa de perete Philips Hue Inara aduce frumusetea decorativa a becului cu filament de la interior la exterior. Felinarul negru in stil vintage include toate caracteristicile inteligente ale Philips Hue cu o nota traditionala. Lumina alba calda reglabila a lampii Inara adauga eleganta si o atmosfera intima terasei sau verandei atunci cand primesti oaspetii si creezi atmosfera pentru socializarea in aer liber. Gama de exterior este extinsa si cu stalpul de gradina Philips Hue Calla din otel inoxidabil, ideal pentru a trasa calea cu lumina. Lumina sa alba si colorata creeaza o intrare primitoare si ambientala in casa. La putin peste 25 de centimetri inaltime, stalpul Calla poate fi cu usurinta montat din loc in loc in jurul gradinii, ascuns intre flori sau plasat printre plante si copaci. Philips Hue Calla dispune de tehnologie Low-volt, care este usor de configurat si extins. Doar conecteaza-l cu prelungitorul inclus la instalatia ta existenta Philips Hue Low-volt", au anuntat reprezentantii Signify.
 
 
Luminile inteligente pentru exterior Philips Hue vin cu toate beneficiile sistemului Philips Hue si sunt facute pentru a rezista oricaror conditii meteorologice. Luminile sunt reglabile si pot fi controlate prin aplicatia Philips Hue, telecomanda, voce sau senzor de miscare in aer liber.
Noi efecte vor fi adaugate aplicatiei Philips Hue in primul trimestru al anului 2022. Primele efecte sunt „lumanare” si „semineu”.
"La Philips Hue, oferim cea mai avansata si personalizata experienta de iluminare inteligenta oriunde in casa, atat in interior, cat si in exterior. Continuam sa dezvoltam noi functii placute pentru aplicatia Philips Hue, de la experiente captivante in intreaga ta camera, pana la noile efecte de «lumanare» si «semineu», care ajuta utilizatorii nostri sa creeze o ambianta extraordinara pe anumite lumini", a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue la Signify.
Pe masura ce Philips Hue inoveaza in mod constant, noile generatii de lumini au capacitati hardware imbunatatite in comparatie cu generatiile anterioare. Efectele de „lumanare” si „semineu” folosesc aceste capacitati imbunatatite si functioneaza pe toate luminile Philips Hue care sunt compatibile cu Bluetooth. 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
leviatan
viarom
rigips
BMI_Icopal
hidroplasto
FRONTALE
MAKITA
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere