Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Signify lanseaza Interact Space, pentru analiza eficienta a spatiilor din cladiri
Signify lanseaza Interact Space, pentru analiza eficienta a spatiilor din cladiri
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 03 Aug 2023 12:23
- Analiza Interact Space permite proprietarilor de cladiri sa isi analizeze mai eficient spatiul, conditiile de mediu si gradul de ocupare.
- Au fost introdusi doi noi senzori pentru a monitoriza conditiile de mediu si a urmari modelele de ocupare: senzorul de mediu si senzorul de persoane.
- Pentru proprietarii de cladiri, aceasta reprezinta o oportunitate excelenta de a crea spatii atractive si prietenoase pentru chiriasi, de a sustine certificarile standardelor de cladiri sanatoase, cum ar fi WELL, si de a asigura contracte de inchiriere mai lungi si mai valoroase.
- Signify este singura companie de iluminat din lume care ofera aceasta solutie extrem de eficienta de imbunatatire a locului de munca.
Eindhoven, Olanda - Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial in domeniul iluminatului, a introdus o noua capacitate inovatoare in portofoliul sau in crestere de iluminat conectat Interact: analiza spatiala Interact. Functionand in combinatie cu doi noi senzori de ultima generatie, analiza Interact Space ofera o solutie bazata pe date care ofera proprietarilor de cladiri informatiile vitale de care au nevoie pentru a optimiza conditiile de lucru pentru chiriasi si angajatii acestora. Senzorii instalati pot raporta gradul de ocupare, fie la nivel de camera, fie la nivel de planseu - acest lucru ajuta la evitarea supraaglomerarii si permite angajatilor sa se concentreze si sa fie mai productivi. Administratorii de proprietati pot, de asemenea, sa adune informatii despre modul in care este utilizat spatiul lor si sa utilizeze datele colectate pentru a optimiza locul de munca si a reduce costurile pentru spatiile nefolosite.
 
Conditii de munca mai bune
Atitudinile fata de locul de munca s-au schimbat. Avand in vedere ca angajatorii cer mai mult de la spatiile de birouri, chiriasii au reevaluat nevoile de spatiu si de calitate si au inceput sa migreze de la cladirile de clasa B si C la cele de clasa A. Analiza spatiala Interact Space ofera o oportunitate de a face aceasta migratie mai atractiva. Senzorii de mediu distribuiti in tot biroul monitorizeaza multe aspecte ale mediului inconjurator, inclusiv temperatura, umiditatea, nivelul de dioxid de carbon, nivelul de compusi organici volatili si presiunea atmosferica. Senzorii de persoane numara numarul de persoane dintr-o incapere sau de la un etaj. Combinarea datelor celor doi senzori va ajuta chiriasii si proprietarii sa ajusteze conditiile de lucru in beneficiul angajatilor lor. Este mult mai probabil ca proprietarii de afaceri sa isi prelungeasca inchirierea intr-o cladire care promoveaza bunastarea si productivitatea angajatilor.
 
Locuri de munca centrate pe angajati
Un management imobiliar de succes inseamna crearea unor locuri de munca centrate pe angajat si a unor medii de constructie mai sanatoase. Analiza Interact Space poate sprijini obiectivele managerilor de proprietati de a obtine certificari de standarde de cladiri sanatoase, cum ar fi standardul WELL Building Standard, care leaga proiectarea birourilor, politicile si strategiile de mediu construit de rezultatele in materie de sanatate si bunastare. Acest standard, la randul sau, poate atrage chiriasi de inalta calitate si poate asigura contracte de inchiriere mai lungi si mai valoroase. Signify este singura companie de iluminat din lume care ofera aceasta solutie extrem de eficienta de imbunatatire a locului de munca.
Greg Nelson, Global Business Leader Systems and Services, Signify: „A avut loc o evolutie majora in ceea ce asteptam de la locul nostru de munca. Angajatii de astazi se asteapta ca mediul de lucru sa fie adaptat la nevoile lor si sa le sprijine sanatatea si bunastarea. Signify este prima companie de iluminat care sprijina proprietarii de cladiri cu informatiile de care au nevoie pentru a optimiza conditiile de lucru pentru chiriasi si angajatii lor - fie ca este vorba de ajustarea programului HVAC pentru a creste eficienta energetica sau de rearanjarea birourilor pentru a profita de spatiul nefolosit. Analiza spatiala Interact Space va ajuta proprietarii de birouri si managerii de instalatii sa construiasca birourile viitorului."
 
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
viarom
CONCEPT STRUCTURE
siniat
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
noark
ness project
CDS
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
theda mar
rigips
concelex
konsent
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander