Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Signify lanseaza noua solutie de monitorizare a casei cu sistemul smart Wiz
Signify lanseaza noua solutie de monitorizare a casei cu sistemul smart Wiz
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 18 Mai 2023 14:25
Signify, liderul global in domeniul iluminatului, lanseaza o solutie unica de monitorizare a casei pentru a completa portofoliul sistemului sau de iluminat inteligent WiZ, care permite integrarea facila a iluminatului si securitatii intr-un mod simplu, inteligent si sigur. WiZ continua sa imbunatateasca confortul zilnic cu lumini care simuleaza prezenta si declanseaza alarme luminoase, o camera cu vedere pe timp de noapte si tehnologia de detectare a miscarii SpaceSence. Prin combinarea iluminatului si securitatii, aceasta noua solutie inteligenta ajuta utilizatorii sa se simta in siguranta si in deplin confort in propriile case.
 
Utilizarea puterii luminii si tehnologiei de detectare a miscarii pentru a tine intrusii la distanta
WiZ deblocheaza functionalitatile de monitorizare a casei prin sistemul sau inteligent de iluminat, pornind de la prezenta deja existenta a luminilor in intreaga locuinta, reprezentand astfel una dintre cele mai eficiente modalitati de a-i indeparta pe potentialii intrusi. Dorind sa creeze o experinta fluida pentru utilizatori, aplicatia WiZ a fost optimizata cu functii intuitive, precum Rutinele de Monitorizare, cu functii personalizabile, care permit controlul iluminatului si monitorizarea casei print-un singur click, direct din aplicatie. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi rutina dorita pentru a anunta sistemul WiZ ca locuinta ramane goala si pentru a fi activat setul dorit de functii care vor asigura securitatea casei.
Aplicatia WiZ poate acum sa trimita notificari direct pe telefonul mobil in cazul unor activitati neasteptate in locuinta. Cu tehnologia de detectare a miscarii SpaceSense, fiecare lumina WiZ compatibila devine un senzor de miscare care detecteaza orice prezenta in zona de acoperire. Tehnologia premiata face ca ecosistemul inteligent WiZ sa fie printre cele mai complete si, combinata cu noua camera WiZ Indoor, creeaza un sistem ce ofera o acoperire totala pentru intreaga casa. Utilizatorii pot activa monitorizarea WiZ pentru intreaga casa sau doar in anumite zone si o pot dezactiva rapid cand este necesar. De asemenea, luminile WiZ pot fi setate si customizate astfel incat sa se aprinda si sa se stinga automat, imitand prezenta cuiva in casa.
Danny Lousberg, Director al Departamentului de Management al Produselor Software WiZ, afirma: „Stim cu totii ca luminile au un rol extrem de important in a ne face sa ne simtim in siguranta in propriile case. Pe baza expertizei noastre in iluminat, WiZ a creat prima solutie complet integrata de monitorizare a casei inteligente, care combina caracteristicile luminilor inteligente ce detecteaza prezenta, tehnologia SpaceSense si camerele video intr-un mod usor si fluid.”
 
Camera WiZ Indoor – monitorizare in timp real pentru casa ta
Un alt element important in noua solutie de monitorizare de la distanta este Camera WiZ Indoor, care permite un control complet si in timp real al locuintei prin detectarea si notificarea utilizatorului in cazul prezentei miscarii sau sunetelor suspecte. Camera de supraveghere este echipata cu vedere pe timp de noapte, utilizand infrarosu pentru a lumina spatiul, astfel incat sa nu se piarda detalii. Camera poate detecta, de asemenea, orice zgomot puternic si trimite notificari atunci cand, de exemplu, se aude spargerea unei ferestre sau atunci cand se declanseaza sunete de alarma de incendiu sau fum.
Un set de functii suplimentare fac aceasta camera ideala pentru securizarea casei, cum ar fi functia audio bidirectionala, detectarea miscarii bazate pe imagini, un unghi larg de vizualizare de 120 de grade, rezolutie Full HD si un slot pentru card SD.
Daca este prima data cand interactionezi cu ecosistemul WiZ, pachetul de start pentru monitorizarea casei, compus din noua camera indoor WiZ Indoor si lumini WiZ, este modalitatea perfecta de a-ti incepe calatoria cu functia de monitorizare a casei WiZ Home Monitoring.
WiZ va oferi si un serviciu optional de abonament care permite deblocarea unor functii suplimentare cum ar fi posibilitatea de a stoca media din camera WiZ Indoor in cloud pana la 30 de zile, definirea zonelor de detectarea a miscarii si/sau zonele de siguranta din arealele selectate sau pentru a incepe inregistrarea manual in timp ce camera WiZ ruleaza.
Cum functioneaza in practica? Imagineaza-ti urmatoarea situatie – la plecarea in vacanta, pornesti modul vacanta si simularea prezentei acasa, in asa fel incat in cazul oricarei miscari detectate, luminile WiZ de interior si de exterior vor clipi intermitent, notificand vecinii cu privire la activitati nedorite. Miscarea detectata va transmite o notificare catre telefoul tau, incat poti verifica in timp real ceea ce se intampla la tine acasa direct in aplicatia WiZ, precum si activitatea anterioara inregistrata. Si iata! Cu functia de monitorizare a casei WiZ nu vei fi niciodata in intuneric, chiar si atunci cand nu esti acasa.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CDS
Ubitech
Acvatot 2019
EDIT-Structural
noark
MAKITA
concelex
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ness project
viarom
konsent
ERBASU CONSTRUCT
siniat
rigips
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander