Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIGNIFY lanseaza WiZ, o noua generatie de produse pentru iluminat inteligent
SIGNIFY lanseaza WiZ, o noua generatie de produse pentru iluminat inteligent
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 28 Aug 2020 14:01
Signify, liderul mondial in domeniul iluminatului, lanseaza o noua generatie de sisteme de iluminat inteligent in Europa, WiZ. Portofoliul WiZ ofera o gama larga de becuri inteligente si accesorii la preturi accesibile, cu o configurare simpla, bazata pe conexiune Bluetooth si Wi-Fi si care asigura o ambianta ideala pentru activitatile cotidiene. Noile sisteme sunt inteligente, accesibile si intuitive in utilizare. 
Portofoliul WiZ Connected include becuri si accesorii simplu de instalat, care permit consumatorului sa experimenteze instantaneu avantajele iluminatului inteligent. Tot ce trebuie sa faca este sa insurubeze noul bec WiZ, sa descarce pe telefonul mobil aplicatia WiZ si sa se bucure de lumina ideala. Cele mai noi produse sunt dotate cu Wi-Fi si Bluetooth, conectarea devenind astfel mai rapida si mai sigura. Signify va implementa aceasta caracteristica si pentru urmatoarele dispozitive WiZ. Cu ajutorul becurilor WiZ, utilizatorul poate crea cu usurinta o atmosfera confortabila, prin redarea luminii unui semineu sau le poate configura si sincroniza cu activitatile din rutina sa zilnica.
Mai mult, dispozitivele WiZ pot fi controlate si prin comanda vocala, fiind compatibile cu Amazon Alexa, Google Home sau Siri. O alta varianta este utilizarea dispozitivului universal WiZmote, care ii permite consumatorului sa controleze luminile si sa regleze modurile preferate pentru fiecare incapere in parte. Mai exista si optiunea instalarii senzorului de miscare WiZ, care garanteaza aprinderea automata a becurilor la intrarea in incapere, functie disponibila chiar si atunci cand conexiunea Wi-Fi este intrerupta. In plus, noul conector WiZ smart plug poate transforma orice bec intr-unul inteligent, permitand apoi controlul prin aplicatia WiZ sau telecomanda.
Interfata aplicatiei WiZ este intuitiva si prietenoasa, cu un sistem facil „drag and drop” pentru organizarea si controlul becurilor si accesoriilor. Rutinele si scenariile prestabilite simplifica viata cotidiana si ii ajuta pe consumatori sa identifice lumina ideala pentru fiecare moment si activitate.
Corelarea cu ritmul circadian garanteaza reglarea luminii in concordanta cu ora din zi - o lumina rece, cu o intensitate crescuta potrivita diminetilor productive, trecand treptat catre una redusa si mai calda, pentru serile relaxante. 
Aplicatia WiZ ofera posibilitatea de a controla becurile de pe mai multe dispozitive, cu permisiuni diferite.
 
Respectarea confidentialitatii datelor
Crearea contului si procesul de inregistrare in aplicatia WiZ este in intregime anonima atunci cand se realizeaza prin autentificarea cu conturi Apple, Google sau Facebook. WiZ va obtine doar un ID unic, care nu contine informatii personale, pe care il va asocia cu o locuinta WiZ. Nu sunt colectate date personale precum nume, numere de telefon, adrese de e-mail. WiZ nu recupereaza, nu stocheaza si nu foloseste informatii cu caracter personal de la furnizorii utilizati la inregistrare. Nu exista riscul piratarii de informatii private, deoarece nu sunt incarcate pe cloud-ul securizat AWS.  
 
Cele mai noi produse
Lansarea ecosistemului WiZ in Europa inseamna ca intreg portofoliul WiZ connected va fi de acum disponibil la scara larga, astfel ca Signify introduce simultan o varietate de produse si accesorii WiZ noi si actualizate: 
  • Becuri si spoturi cu lumina alba si color, cu conexiune Wi-Fi and Bluetooth, incluzand cel puternic bec conectat de pe piata cu noul A67 (1600 lm), echivalentul a 100W, precum si becul standard E27, spotul GU10, E14 tip lumanare si becul E27 (G95), de dimensiuni marite. Toate ofera o culoare completa pentru a crea o atmosfera excelenta, ideala pentru a lumina locuinta cu alb rece, dar si pentru a crea o atmosfera confortabila, in nuante calde de alb.
  • O gama variata de becuri cu filament WiZ, disponibile in variantele Chihlimbar & Transparent, care imbina perfect design-ul vintage elegant si tehnologia de ultima generatie. 
  • Portofoliul WiZ include corpuri de iluminat, precum lampa de birou WiZ, care aduce un design simplu, potrivit unui stil de viata natural. Un alt exemplu este WiZ Quest, dotata cu un cap reglabil, pentru crearea unei lumini ambientale indirecte.
  • Mai multe accesorii atragatoare, ce fac iluminatul inteligent chiar mai simplu de controlat, incluzand WiZmote deja disponibil pe piata, dar si noul senzor de miscare WiZ. 
  • Conectorul inteligent WiZ le permite utilizatorilor sa-si controleze becurile si dispozitivele existente cu aplicatia WiZ, pentru a se bucura de acces la functiile de programare, control vocal si „away-from-home”.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
noark
quadratum
viarom
concelex
leviatan
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CDS
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander