Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Signify: Noi lampi de exterior Philips LED cu eficienta energetica sporita
Signify: Noi lampi de exterior Philips LED cu eficienta energetica sporita
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2023 11:30
Signify, liderul mondial in domeniul iluminatului, ofera noi lampi de exterior Philips LED, eficiente din punct de vedere energetic, concepute pentru a functiona in conditii meteorologice variabile, raspunzand in acelasi timp necesitatii de a reduce consumul de energie. Noile spoturi, lampi de perete, piedestaluri si spoturi pentru gradini si alte spatii exterioare pot rezista la temperaturi ridicate si expunerea la soare, precum si la ploi^1. Calitatea si luminozitatea indelungata va permit sa va petreceti timpul liber in exteriorul casei pe tot parcursul anului, in timp ce tehnologiile LED si UltraEfficient Solar incorporate ajuta la reducerea consumului de energie si a costului de 〖intretinere〗^2.
Luminile de exterior cu LED Philips sunt concepute pentru a functiona in orice conditii meteorologice, astfel incat, fie ca aveti gradina acoperita cu zapada sau scaldata in razele puternice ale soarelui, va puteti bucura de spatiul experior pe tot parcursul anului. Luminile solare isi mentin luminozitatea chiar si in timpul iernii. Indiferent daca cerul este mohorat sau insorit, luminile sunt construite pentru a rezista la temperaturi extreme de pana la -20°C si de peste 40°C. Ele rezista la expunerea ridicata la soare si la razele UV, precum si la ploi torentiale sau la o umiditate atmosferica de pana la 85%, fara a duce la coroziune sau 〖rugina〗^1.
Noile lampi de exterior Philips LED includ tehnologia UltraEfficient LED sau Solar pentru a reduce consumul de energie^2,3. Cu o durata de viata de pana la 50.000 de ore^2, acestea va permit sa va bucurati de un iluminat exterior eficient din punct de vedere energetic si de durata in gradina, balcon, terasa sau drumul de acces.
Luminile de perete, piedestalurile si stalpii Philips LED UltraEfficient Arbour ofera o lumina alba calda pentru spatiul exterior pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. In comparatie cu luminile LED standard, acestea economisesc cu 50% mai multa energie datorita LED-urilor de clasa A^2.
Aplicele si piedestalurile Philips LED UltraEfficient Solar Tyla sunt alimentate cu energie solara si ofera doua niveluri de luminozitate care pot fi activate automat de catre senzorul incorporat. Bucurati-va de gradina intr-o seara de vara relaxanta cu lumina difuza sau lumina intensa pentru a va orienta la intrarea sau iesirea din casa in zilele mohorate. Modul de conservare a energiei poate fi utilizat astfel incat luminile sa se activeze doar atunci cand este detectata miscare. Luminile Solar Tyla UltraEfficient nu necesita energie externa datorita tehnologiei solare incorporate. Cu o cantitate potrivita de lumina, acestea pot dura de pana la 500% mai mult^3.
Sistemul Philips LED GardenLink de joasa tensiune este format din spoturi, piedestaluri si accesorii care ofera o lumina puternica pentru a pune accent acolo unde iti doresti si sunt proiectate sa reziste la intemperii^1. Functia simpla de configurare faciliteaza instalarea luminilor in cateva secunde, oriunde este nevoie. In plus, senzorul Dusk-to-Dawn ofera un control cu temporizator cu patru moduri, care poate fi utilizat pentru a aprinde sau stinge automat lumina in anumite momente ale zilei.
„La Philips LED, ne straduim sa satisfacem nevoile consumatorilor. Cercetarile ne-au aratat ca rezistenta la intemperii si durabilitatea sunt considerate factorii cheie pentru luminile de exterior. Avand in vedere schimbarile climatice, intelegem ca acest lucru este mai important ca niciodata. Luminile de exterior Philips LED ies in evidenta, deoarece sunt proiectate si dovedite pentru a functiona intr-o mare varietate de conditii", spune Michael Rombouts, Business Unit Leader LED Lampi si Corpuri de Iluminat Signify. "In plus, preturile pentru energia electrica au crescut in ultimul an, iar spatiile exterioare ofera, de asemenea, oportunitati pentru consumatori de a economisi energie - sustinand mediul si provocarea cresterilor actuale".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
theda mar
concelex
konsent
ERBASU CONSTRUCT
viarom
quadratum
ness project
noark
siniat
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
CDS
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander