Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Sistem Pluvial Metigla cu finisaj MAT, solutie pentru drenajul apei de pe acoperis
Sistem Pluvial Metigla cu finisaj MAT, solutie pentru drenajul apei de pe acoperis
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 23 Mai 2024 11:04
Acoperisul casei este cartea de vizita a oricatei locuinte si, de aceea, este importanta alegerea unei solutii care nu doar protejeaza casa, ci ii aduce si un plus de estetica si rafinament. Cu acest gand in minte, Metigla a lansat noul Sistem Pluvial cu finisaj mat.
Combinatie de exceptie intre estetica si performanta, noul sistem pluvial este realizat printr-un proces tehnologic superior, care ii asigura etanseitatea si durabilitatea, si are o rezistenta superioara la razele ultraviolete, care ii ofera protectie impotriva decolorarii. Estetica este pusa in valoare prin finisajul mat care aduce un aspect elegant si in tendintele actuale de design exterior al caselor. In plus, rezistenta la pete si zgarieturi ofera familiei linistea ca sistemul isi va pastra aspectul estetic mult timp dupa instalare. 
Noul sistem pluvial vine in trei culori disponibile in stoc: Negru mat, Gri Antracit mat, si Maro mat. Aceste culori sunt selectate special pentru a completa gama variata de sisteme complete de acoperis Metigla, oferind clientilor posibilitatea de a-si personaliza casa conform preferintelor.
 
 
Specializata in solutii inovatoare de acoperire metalica, Metigla utilizeaza materie prima de calitate superioara si ofera solutii pentru orice tip de proiect, rezidential sau industrial. Portofoliul de produse Metigla este diversificat, pornind de la sisteme complete pentru acoperisuri metalice si drenaj al apei pluviale, acoperisul solar Falt Solar, care integreaza celulele fotovoltaice direct in tabla prefaltuita, pana la sisteme de panouri termoizolante de tip sandwich cu rezistenta la foc, pentru hale industriale si profile metalice din otel galvanizat pentru structuri usoare si parcuri solare. 
***
Metigla este o afacere de familie pornita in urma cu 40 de ani in Belgia, iar pe piata din Romania este prezenta din anul 2000. Metigla este dedicata construirii de parteneriate durabile si furnizarii de solutii complete de acoperire a oricarui tip de constructie din Romania si din Europa. Cresterea organica si continua a portofoliului de produse si servicii se bazeaza pe inovatie, calitate premium, pasiune si sustenabilitate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
noark
strabag nivel 1
EDIT-Structural
concelex
Ubitech
ness project
rigips
konsent
theda mar
Acvatot 2019
siniat
ERBASU CONSTRUCT
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander