Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - VELUX isi extinde portofoliul cu noi produse si accesorii ergonomice
VELUX isi extinde portofoliul cu noi produse si accesorii ergonomice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 25 Apr 2023 15:19
VELUX, companie cu o experienta de peste 80 de ani in fabricarea de produse de calitate si prietenoase cu mediul, a lansat recent noi modele de ferestre de mansarda si accesorii, care mizeaza pe o ergonomie mai mare, contribuind, in acelasi timp, la angajamentul companiei de a ajunge la zero ambalaje din plastic in portofoliul sau de produse pana la sfarsitul anului 2023.
Astfel, anul acesta, VELUX a introdus in gama de produse un nou maner functional si ergonomic, disponibil pentru toate modelele de ferestre standard (GZL, GLL si GLU), oferind o solutie imbunatatita pentru clientii interesati de calitate si confort. Fereastra de mansarda cu deschidere manuala de sus este optiunea optima pentru majoritatea inaltimilor de montaj a ferestrelor de mansarda, datorita pozitiei manerului care permite amenajarea spatiului in functie de preferinte. Noile modele sunt echipate cu izolatie termica ThermoTechnologyTM si cu dispozitive suplimentare de cauciuc, care ofera o protectie eficienta din punct de vedere energetic impotriva frigului si a curentilor de aer. In plus, ferestrele de mansarda GLL din lemn de pin si GLU din lemn de pin invelit in poliuretan sunt disponibile acum in 3 dimensiuni noi (55x98 cm, 66x140 cm si 78x160 cm).
Noua oferta de ferestre verticale in varianta cu 3 foi de sticla si dimensiuni variate, permite clientului sa aleaga fereastra de mansarda potrivita, indiferent de dimensiunea spatiilor, lasand sa patrunda mai multa lumina naturala in interior.
 
VELUX lanseaza fereastra GXL pentru accesul facil si sigur pe acoperis
Potrivit reprezentantilor VELUX, un design inteligent implica nu numai o locuinta perfecta la momentul predarii cheii catre proprietar, ci si usurinta si siguranta in intretinerea acesteia. Prin urmare, VELUX introduce o noua fereastra pentru accesul pe acoperis (GXL), echipata cu un pachet de 3 foi de sticla pentru economisirea energiei si cu un maner ergonomic, similar cu cele de la noile ferestre GZL si GLL. Fereastra este realizata din lemn de pin natural de inalta calitate, cu dimensiunea 66x118 cm si faciliteaza accesul pe acoperis pentru intretinere, garantand in acelasi timp siguranta locatarilor.
In spiritul durabilitatii si a eficientei energetice, care sa ofere un nivel optim de confort indiferent de anotimp, noua oferta VELUX de montare completa a ferestrei de mansarda include atat garniturile standard, cat si produse de izolare de calitate superioara, pentru un climat interior ideal si eficienta energetica garantata.
Totodata, pentru a simplifica procesul de montare, VELUX a introdus si pachetul de montaj Basic: ramele de etansare 0000 au fost inlocuite cu modelul 1000 (cum ar fi EDW MK06 1000), care includ folia hidroizolatoare si jgheabul de drenaj VELUX BFX. De asemenea, majoritatea ambalajelor pentru ferestre nu contin plastic, iar pana la sfarsitul anului 2023, VELUX intentioneaza sa ajunga la zero ambalaje din plastic in portofoliul sau de ferestre.
“La VELUX ramanem consecventi in furnizarea de produse de cea mai inalta calitate si in realizarea de solutii adecvate pentru nevoile variate ale clientilor. Produsele nou introduse vor imbunatati cu siguranta calitatea vietii clientilor nostri si vor aduce lumina naturala si aerul proaspat in casele tuturor, pentru multi ani de acum inainte”, declara Noemi Ritea, Director de Piata VELUX Romania si Moldova.
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
siniat
CDS
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
konsent
Ubitech
viarom
ness project
theda mar
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
noark
quadratum
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander