Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - VITRAJE ISOPALROM, pentru amenajari interioare complexe
VITRAJE ISOPALROM, pentru amenajari interioare complexe
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 16 Nov 2015 13:00
Pentru domeniul amenajarilor interioare, compania Isopalrom promoveaza o gama variata de sticla si oglinzi, disponibile in diferite configuratii. Fiind usor de montat si intretinut, amenajarile de acest tip ofera un aer inovator si exclusivist incaperilor, sticla fiind un element decorativ tot mai des utilizat de specialisti, atat pentru amenajarile minimaliste, industriale sau in stil scandinav, cat si pentru cele rafinate, clasice sau elegante.
 
Utilizari multiple pentru modelele de sticla din aceasta gama
Gama de sticla destinata amenajarilor interioare cuprinde sortimente lacuite, securizabile, clare, colorate in masa, ornamentale, decorative, laminate, sablate, antiderapante certificate IFA (nivel R11) si modele prevazute cu folii mate/color. De asemenea, este disponibila o serie complexa de oglinzi, cu modele si grosimi variate si diverse nuante, precum argintiu, bronz si negru. Totodata, modelele de sticla colorata in masa sunt disponibile in nuante de bronz, verde, gri, albastru si negru, iar cele sablate sunt comercializate in variante de alb, gri sau bronz.
Gama de sticla destinata amenajarilor interioare din oferta Isopalrom poate fi utilizata pentru compartimentari interioare (glasvanduri, pereti despartitori, usi vitrate si balustrade), realizarea de piese de mobilier (blaturi, mese, polite, seminee etc.) si pentru placarea acestora (sifoniere, polite, usi, rame de tablouri etc.). De asemenea, aceasta sticla poate folosi la amenajarea bailor si bucatariilor (placari ale peretilor, oglinzi, lavoare si cabine de dus) sau la pardoseli si realizarea de scari din sticla antiderapanta.
In toate aceste cazuri, spre deosebire de alte materiale, folosirea sticlei aduce anumite avantaje speciale. Astfel, in cazul pieselor de mobilier (de exemplu, masute, noptiere sau chiar lavoare), un blat de sticla nu va incarca vizual suprafata incaperii. In acelasi timp, un perete vitrat amplasat intre bucatarie si living nu va da doar senzatia de spatialitate, ci va avea si o utilitate practica, aceea de a opri raspandirea mirosurilor din zona de gatit. In cazul in care sticla se utilizeaza pentru placarea peretilor sau a pardoselii, aceasta metoda are avantajul ca nu implica aparitia rosturilor. Suprafata placata ramane perfect neteda, poate fi usor curatata si nu se deterioreaza in timp. In general, prin natura sa, sticla inseamna implicit transparenta si lumina. Din acest motiv, sticla si oglinzile sunt solutia ideala pentru amenajarea incaperilor mici si inguste, prin efectul iluzoriu de amplificare pe care il ofera spatiului, atunci cand este folosita atat in plan vertical (cum este cazul oglinzilor, al peretilor despartitori de sticla, al balustradelor si al usilor culisante din sticla), cat si  orizontal (la pardoseli sau scari de sticla).
Sticla este, astfel, un material extrem de versatil, ce poate fi cu usurinta utilizat si in domeniul amenajarilor interioare, lasand la o parte functionalitatea sa consacrata pe segmentul arhitectural si in cel al constructiilor. Pentru informatii suplimentare, www.isopalrom.com
 
Solicita informatii suplimentare
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
MAKITA
concelex
theda mar
BogArt
rigips
Ubitech
EDIT-Structural
CDS
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
ness project
strabag nivel 1
Acvatot 2019
konsent
leviatan
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander