Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WILO este pionier digital in sectorul sistemelor de pompare pentru instalatii HVAC
WILO este pionier digital in sectorul sistemelor de pompare pentru instalatii HVAC
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 25 Nov 2021 10:23
Wilo Romania, producator de top in domeniul pompelor si sistemelor de pompare inalt tehnologizate, lanseaza provocarea: Care MAXO se potriveste nevoilor tale?. Este vorba despre o initiativa prin care compania arata cum produsele de inalta eficienta energetica transforma radical proiectele HVAC.
„Suntem o companie care aduce tema sustenabilitatii in centrul agendei de lucru, pentru a face diferenta in bine pentru Planeta prin produsele, serviciile si solutiile noastre intens digitalizate. Investim mult in cercetare pentru ca ne dorim ca generatiile urmatoare sa aiba un viitor sustenabil, de ajutor comunitatii, prietenos cu natura. Continuam sa promovam schimbarea obiceiurilor de consum acasa si sa incurajam investitiile in produse usor de utilizat, eficiente energetic, esentiale pentru o viata mai buna. Punem accent pe calitate in toate proiectele noastre HVAC. De altfel, inovatia si standardele inalte de calitate sustin angajamentul nostru fata de oameni, mediu si pentru viitor.”, a explicat Mariana Corlaci, Marketing Manager – Wilo Romania.
 
Pompe inteligente pentru cladirile viitorului
Wilo este pionierul digital in sectorul pompelor si sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire. Digitalizarea contribuie la oferirea de solutii accesibile si usor de implementat fiecarui utilizator. Wilo-Stratos MAXO - Pompa inteligenta, ideala pentru cladiri comerciale cu sistem integrat de management al cladirii, si Wilo-Yonos MAXO - Pompa compacta standard, ideala pentru cladiri comerciale fara integrare in sistemul de management al cladirii, sunt solutia optima pentru gestionarea eficienta a resurselor de apa.
 
Prima pompa inteligenta din lume - Wilo-Stratos MAXO
Wilo-Stratos MAXO este o pompa cu o interfata intuitiva, care face instalarea si operarea mai usoare ca niciodata. In plus, asigura eficienta, conectivitate si confort in folosire, pe langa un inalt nivel de compatibilitate cu sistemele existente.
Wilo-Stratos MAXO impune noi standarde de conectivitate in managementul cladirilor datorita interfetelor analogice si digitale prin care utilizatorii pot integra pompa in diferite aplicatii, cum ar fi sistemele de incalzire, aer conditionat, ventilatie sau apa potabila. Prin interfata Bluetooth, pompa circulara poate fi conectata direct la dispozitive mobile, fiind optiunea ideala pentru locuri greu accesibile.
Adaptabilitate si conectivitate la nivel inalt
Noile module CIF pentru BACnet IP sau Modbus TCP asigura o integrare facila a pompei in sisteme deja existente. In plus, datorita tehnologiei butonului verde – care este elementul central de control din partea din fata a carcasei – utilizatorii pot opera pompa cu o singura mana. Interfata intuitiva asigura numeroase functii de control pentru o cat mai buna si diversa adaptabilitate in aproape orice tip de aplicatie.Datorita controlului constant al temperaturii sau al diferentei de temperatura, pompa si intregul sistem pot fi operate in mod deosebit de eficient si in siguranta. Un alt avantaj este ca Wilo-Stratos MAXO se poate schimba cu usurinta de la modul de incalzire la cel de racire, inregistrand separat cantitatile de caldura si racire. Functiile inovatoare de economisire a energiei, precum Multi-Flow Adaptation si No-Flow Stop, fac ca Wilo-Stratos MAXO sa asigure un indice de eficienta foarte bun de la ≤ 0.19 la ≤ 0.17.
 
Eficienta energetica de top
Wilo-Stratos MAXO depisteaza cand, in ciuda vitezei sale, debitul volumetric furnizat este prea scazut; functia de economisire a energiei dezactiveaza automat pompa la detectarea debitului zero. Aceasta inseamna ca supapele din circuitul de consum sunt inchise. Datorita functiei inteligente, pompa opreste motorul daca debitul volumetric scade sub un nivel minim specificat. La intervale regulate, verifica daca debitul minim volumetric a fost depasit din nou, apoi continua in modul de comanda setat, in modul de comanda automat. Prin urmare, Wilo-Stratos MAXO evita timpul inutil de functionare si economiseste energie electrica de pompare.
Prin aplicatia Wilo-Assistant, instalatorii si managerii cladirii pot accesa si mai multe functii si setari smart ale pompei, citind datele, monitorizand activitatea si chiar controland device-ul in timp real - totul fara a fi nevoie de o vizita fizica la site-ul de instalare. Integrarea in infrastructura de acces de la distanta are loc prin instalarea optionala a unui device de tip gateway si prin interfata standard Wilo Net.
Wilo-Stratos MAXO este disponibila in format single si double, la fel ca si pompa pentru apa potabila Wilo-Stratos MAXO-Z.
 
Tehnologii moderne care tin pasul cu evolutiile pietei - Wilo-Yonos MAXO & MAXO plus
Instalarea pompelor corecte poate avea un rol major in consumul de energie al sistemelor de caldura si aer conditionat. Inlocuirea pompelor vechi scade consumul de energie, reduce costurile de operare si minimizeaza emisiile de CO2. Compacta, usor de instalat si intuitiva, pompa circulara Wilo-Yonos MAXO (plus) este potrivita pentru aproape toate aplicatiile din cladirile mari - de la sistemele de incalzire cu apa calda si aer conditionat, pana la circuite inchise de racire sau sisteme de circulatie industriala.
Un produs eficient energetic si usor de folosit
Designul compact, conexiunea electrica foarte usor de realizat prin Wilo plug si butonul rotativ intuitiv din partea frontala a carcasei simplifica instalarea si utilizarea. Prin butonul verde, instalatorii si consumatorii pot seta cu usurinta modurile de control ∆p-v si ∆p-c, precum si cele trei niveluri de viteza. Ecranul LED arata clar informatia despre consumul vizat, nivelul de viteza sau orice mesaje de eroare sau de avertizare.
Motorul EC de la Wilo-Yonos MAXO (plus) se ajusteaza automat si asigura un index de eficienta energetica bun, cuprins intre 0.18 ≤ EEI ≤ 0.20. Datorita debitului sau ridicat, de pana la 60 m3/h, pompa este ideala pentru inlocuirea pompelor asincrone mai vechi, care s-ar putea sa fie scoase din circulatie conform Directivei Europene privind eficienta energetic.
 
Functionalitati deosebite
Pompa are un sistem hidraulic rezistent la coroziune, acoperit cu KTL, precum si o carcasa de izolare termica de inalta calitate (numai Wilo-Yonos MAXO plus) pentru fiabilitate maxima in functionare. Modulul optional Wilo-Connect asigura o integrare simpla in sistemul de management al cladirii. Modulul poate fi folosit atat pentru noi instalari, cat si pentru a actualiza sistemele deja existente.
„Aceaste pompe sunt realmente un plus pentru orice cumparator, de aceea suntem increzatori ca prin atributele lor - sustenabilitate, fiabilitate si, bineinteles, performanta de top- se vor impune pe piata. Speram ca toti cei interesati de o schimbare in domeniul HVAC sa acceseze pagina noastra oficiala si sa descopere care MAXO este potrivit pentru ei”, a conchis Mariana Corlaci.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
ERBASU CONSTRUCT
concelex
leviatan
theda mar
noark
Acvatot 2019
quadratum
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
strabag nivel 1
rigips
CDS
konsent
ness project
viarom
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander